Šport

Prihaja Seltronov nočni tek po 454 stopnicah na Kalvarijo!

Pridi tečt in v soju svetlobnih efektov premagaj 454 stopnic, ki vodijo na Kalvarijo. Ne pozabi - vsak je zmagovalec, premagati 454 stopnic, s tekom, hojo, plazenjem ali kombinacijo vsega trojega je namreč največji uspeh.

Seltronov nočni tek na Kalvarijo bo potekal v petek, 13. oktobra 2023 od 17:30 ure naprej. V izzivu mariborskih “šteng” se bodo lahko preizkusili odrasli in vaši najmlajši.

Curaprox otroški teki

Vse otroške kategorije tečejo samo do 1. platoja v časovnem intervalu 30 sekund. Na vsakih 10 udeležencev se start ustavi za povratek otrok nazaj na start. Startnine ni, potrebna je le prijava.

Vsak otrok prejme darilo pokrovitelja, merico kostanjev in spominsko štartno številko. Otroški teki so namenjeni otrokom rojenimi v letih med 2008 in 2017.

Seltronov nočni tek na Kalvarijo

Kategorije:

  • ženske – absolutno
  • moški – absolutno

Startnina znaša 5 € in vključuje topli obrok ob zaključku teka in brezalkoholno pijačo. Vsak udeleženec prejme tudi darilno vrečko.

Število udeležencev v odraslih kategorijah je omejeno na 250, število udeležencev v otroških kategorijah je omejeno na 100. Ko se to število zapolni, prijave žal ne bodo več mogoče. Po zapolnitvi mest se ostale udeležence uvrsti na čakalno listo.

Prijava je možna le preko spletnega obrazca.

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button