Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kultura

Prihodnje leto se vračajo Transformerji: Vzpon zveri

Junija prihodnje leto se na velika platna vračajo Transformerji! Nova pustolovščina z naslovom Transformerji: Vzpon zveri se vrača v devetdeseta leta prejšnjega stoletja in predstavlja nove robotske Nezemljane.

»Moč je prvinska.« Pred petnajstimi leti je akcijski spektakel Transformerji prvič pritegnil filmske gledalce po vsem svetu. Z novim delom Transformerji: Vzpon zveri pa bo zdaj občinstvo popeljal na pustolovščino z Avtoboti po svetu v devetdeseta leta in predstavil povsem novo vrsto Transformerjev – Maksimale, v obstoječi bitki na Zemlji med Avtoboti in Deseptikoni.

Film je režiral Steven Caple Jr., scenarij so napisali Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber in Jon Hoeber po zgodbi Jobyja Harolda. Liki temeljijo po akcijskih figurah Hasbro’s Transformers.V filmu zaigrajo Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jae Rodriguez, Pete Davidson in Cristo Fernández.

Na ogled je prvi napovednik, akcijska avantura Transformerji: Vzpon zveri pa na redni spored v kinematografe prihaja 8. junija 2023.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button