Kulsko

Red Bull Solo Q Weekly #1

Prvi letošnji 1 na 1 League of Legends spopadi so za nami. Stara znanca domače League of Legends scene sta si priborila mesto na slovenskem Red Bull Solo Q finalu.

Na prvem Red Bull Solo Q Weeklyju, ki se je odvil v sredo, 13. maja 2020, smo videli precej starih League of Legends znancev. Govora je o WildCat, Ilusion, Subbex, masterPBO in King. Prisotna pa sta bila tudi lanska finalista Gtrik in Darkness, o čemer smo lani poročali tudi na Dostop.si.

Manjkalo pa ni tudi novih obrazov, ki so pokazali, da imajo za seboj kar nekaj League of Legends kilometrine. Videli smo številne kille in napete akcije. Po drugi strani pa so se nekateri igralci raje poslužili previdnejše taktike ter se počasi prebijali do 100 CS-a.

 

Finale je bil napet, saj sta se med seboj pomerila Simon “Škorjanc” Škorjanc in Rok “Gtrik” Fišer. Slednji je lani odpotoval v Brazilijo. Z 2:1 je zmagal Škorjanc, ki je na poti do zmage porazil tudi Darknessa. Darkness pa je leta 2018 zastopal Slovenijo na svetovnem Red Bull Player One finalu. Gtrik je v finalu presenetil z zanimivimi triki picki, kot sta Darius in Volibear. Škorjanc pa se je tekom celotnega turnirja bolj držal ad carryjev kot so Caitlyn, Lucian in Tristana. To se je izkazalo za dobro strategijo.

Vsi sodelujoči igralci so s sodelovanjem na Red Bull Solo Q weekly prejeli žeton za nagradno igro, kjer bomo podelili AOC monitor. 23. maja boš imel novo priložnost, da pokažeš svoje znanje in osvojiš mesto na državnem finalu. Sodelovanje je brezplačno!

 

Nuša Klepec, Klemen BabnikRed Bull
Julian Sarracino / Red Bull Content Pool
ikona snemalec spidsi

Sorodni članki

Back to top button