Tehnologija

Samsung Galaxy Fold od 20. decembra na voljo tudi v Sloveniji

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je že možno prednaročiti, prosta prodaja pa se začne 20. decembra.

Galaxy Fold združuje priljubljene karakteristike tabličnega računalnika in pametnega telefona. Zagotavlja popolnoma novo uporabniško izkušnjo – od nove oblike in materialov, do edinstvenega prepogljivega uporabniškega vmesnika, vsestranske kamere in premium zmogljivosti. Navdušuje z 18,54-centimetrskim (7,3-palčnim) dinamičnim AMOLED brezkončnim prepogljivim zaslonom.

Telefon bo možno kupiti pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

Mobilnik omogoča, da delaš stvari, ki jih z običajnim pametnim telefonom nisi mogel. Zaslon lahko spremeniš v takšnega kot ga v tistem trenutku potrebuješ. Kot  prepognjenega za klicanje z eno roko ali odprtega za neskončno možnosti večopravilnosti in boljšo izkušnjo gledanja.

Galaxy Fold lahko tudi, ko je zaprt, posname videoposnetek in ga kasneje, ko je odprt, predvaja na velikem zaslonu. Z možnostjo neprekinjenosti aplikacije se videoposnetek enostavno preslika s prepognjenega na celoten zaslon, Multi-aktivno okno pa omogoča uporabo več aktivnih aplikacij hkrati in zagotavlja edinstveno večopravilnost.

Samsung Galaxy Fold ima zmogljivo čipovje naslednje generacije in 12 GB procesor – tako ima prepogljivi telefon podobno zmogljivost kot osebni računalnik. Sofisticiran sistem dvojne baterije vključuje tudi funkcijo brezžične skupne rabe energije, ki ti omogoča skupno rabo energije z drugimi napravami s Qi standardom.

Uporabniki Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona imajo dostop do strokovnjakov oddelka za podporo uporabnikom – vključno z osebnim dostopom do strokovnjakov in 24/7 podporo prek spleta ali mobilnega telefona.

Priporočena maloprodajna cena za Samsung Galaxy Fold prepogljivi telefon je 2.000 evrov.

 

 Samsung
 Samsung

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button