Zabava

Magične živali 3 v kinih šele konec leta 2021

Oboževalci zgodb J. K. Rowling se boste še načakali

Že nekaj časa krožijo govorice o nastajanju tretjega dela filma Magične živali v produkciji Warner Bros Pictures. Po najnovejših informacijah tujih medijev film prihodnjo pomlad še ne bo nared. Prihodnje leto ga bodo šele začeli snemati, oboževalci dogodivščin izpod peresa J. K. Rowling pa si ga bodo lahko ogledali šele od novembra 2021.

Tretji del sage, ki se dogaja v času pred Harryjem Potterjem, prihaja v kina 12. novembra 2021.

Čarovniški svet, ki ga je priljubljena J. K. Rowling ustvarila za mladega čarovnika Harryja Potterja in njegove prijatelje, je pred leti postal material za nove razburljive dogodivščine. Pisateljica je ustvarila Magične živali, zgodbo prvega dela pa postavila v New York na začetku 20. stoletja.

“Nadobudni mladi čarovnik Newt se želi udeležiti čarovniškega kongresa, toda skrivnostni kovček, poln magičnih živali, mu življenje obrne na glavo. Ko nekaj zverem uspe pobegniti, čarovniki za nastalo zmedo okrivijo Newta. Da bi se odkupil in preprečil stopnjevanje napetih odnosov z običajnimi ljudmi, se Newt s pomočjo nadarjene čarovnice Katherine odpravi na nepozaben lov, poln magičnih avantur in nevarnih prigod,” so vsebino prvega dela povzeli slovenski distributerji.

J. K. Rowling je pri prvih dveh filmih sodelovala kot scenaristka, režijo pa podpisuje David Yates.

Po uspehu prvega in drugega dela prigod magičnih živalih se že nekaj časa napoveduje tretji del. Po pisanju italijanske tiskovne agencije Ansa je Ron Sanders iz Warner Bros Pictures napovedal, da bo tretji od predvidenih petih filmov iz serije v kinih po svetu na ogled od 12. novembra 2021, produkcija se bo začela v prihodnjem letu.

 

ikona pisec STA
ikona fotograf Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button