Novice

Ta konec tedna bo v Europarku Polna noč popustov

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so za prihajajoči konec tedna pripravili zanimivo dogajanje. Ta petek, 13. oktobra, bo v Europarku že tradicionalna Polna noč popustov oziroma »Late Night Shopping«, ko bodo obiskovalci med 20. in 23. uro lahko nakupovali zelo ugodno. Za obiskovalce so pripravili nagradno igro, v kateri bodo podarili darilne bone Desetak v vrednosti 1.500 evrov. Do sobote, 14. oktobra, bo v nakupovalnem središču na ogled projekt Mnemomat, ki je nastal v sklopu 29. Mednarodnega festivala računalniške umetnosti.

Ne zamudite mega popustov in številnih ugodnosti

Pestro nakupovalno doživetje, ki ga prinaša Polna noč popustov v Europarku Maribor, obljublja izjemne ugodnosti in znižanja. Ne le, da bodo obiskovalci lahko nakupovali do 23. ure, sodelovali bodo lahko tudi v nagradni igri in se potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 evrov. Imate na spisku želja že dlje časa nekaj posebnega, a čakate na pravi trenutek? Ta konec tedna bo pravi čas za to! Med številnimi trgovinami in ponudniki se bo zagotovo našlo nekaj za vsakogar. Jesen je odlična priložnost, da osvežite svojo garderobo z novimi kosi, kot so topli puloverji, jakne in elegantni plašči, ki vas bodo v hladnih dneh lahko pogreli.

Mednarodni festival računalniške umetnosti tudi v Europarku

Do sobote, 14. oktobra, si lahko obiskovalci Europarka ogledajo prav poseben projekt Mnemomat, ki je nastal v sklopu 29. Mednarodnega festivala računalniške umetnosti. Avtorja Dalea Kovačec in Marko Damiš v svojem projektu skozi interaktivno izkušnjo in s fotografsko manipulacijo opozarjata na vpliv fotografij in podob na naše spomine ter dojemanje lastne preteklosti. Več o projektu si lahko preberete na tej povezavi.

Vse informacije o pestrem dogajanju v Europarku najdete na spletni strani www.europark.si in družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok.

NM / IPPR
Jošt Gantar

Sorodni članki

Back to top button