Novice

Mesec dobrega počutja na Univerzi v Mariboru

Si utrujen od študijskega stresa in ustaljene rutine? Študentsko središče UM že tretje leto zapored v mesecu maju organizira Mesec dobrega počutja - celoten mesec posvečen izboljšanju duševnega, telesnega in čustvenega blagostanja.

Pridruži se nizu dogodkov, ki te bodo navdihnili, osvežili in te motivirali, da si ustvariš bolj uravnoteženo študentsko življenje. Raziskuj, kako pripraviti hitre in hranljive obroke, spoznaj nove tehnike sproščanjaučinkovito se sooči z digitalnim stresom, okrepi medosebne odnose in odkrij potencial, ki ga nosiš v sebi.

Katere dogodke lahko ujameš?

  • 7. maj ob 17.: Na daljavo v MS Teams bo potekal spletni dogodek z Jernejem Ogrinom o izboljšanju prehrane za uspešnejši študij.
  • 16. maj ob 16.30: V UŠC Leona Štuklja v dvorani za plese in aerobiko bo potekala Funkcionalna vadba za aktivno telo in misli z Lano Matjašič.
  • 21. maj ob 17.: Na daljavo v MS Teams bo potekal spletni dogodek Kako ublažim digitalni stres?, ki ga bosta izvedli magistrici prihologije z Inštituta AVISENSA.
  • 29. maj ob 16.30: Na Rektoratu Univerze v Mariboru bo potekal zaključni dogodek Meseca dobrega počutja z naslovom Ustvari svoj študijski zen.

Obišči katerega od dogodkov v Mesecu dobrega počutja in se napolni z novo energijo za uspešen študij!

Več informacij in prijavo najdeš tukaj.

Univerza v Mariboru

Sorodni članki

Back to top button