Tehnologija

Samsung predstavlja novo generacijo mobilnikov Galaxy Note

Samsung Electronics je predstavil novo serijo vrhunskih pametnih telefonov - Galaxy Note10, ki združuje čudovito eleganco v oblikovanju z zmogljivimi funkcijami za izboljšanje produktivnosti. Mobilnik bo na voljo od 23. avgusta v dveh velikostih.

Največji zaslon serije Galaxy Note do sedaj

Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih in uporabniki lahko izberejo tisti model, ki jim najbolj ustreza. Galaxy Note10 je popolna izbira za uporabnike, ki želijo zmogljivosti S Pen pisala in vrhunsko produktivnost v kompaktni obliki s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) kinematografskim brezkončnim zaslonom.

Galaxy Note bo tokrat prvič na voljo v dveh velikostih.

Galaxy Note10+ in Galaxy Note10+ 5G pa se lahko pohvalita s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom, kar je tudi največji zaslon Galaxy Note pametnih telefonov do sedaj.

Odlikuje ga nadgrajeni dinamični AMOLED zaslon. Posnetki so svetlejši kot pri prejšnji različici Galaxy Note pametnega telefona in imajo osupljiv, širok barvni razpon. Za udobnejše gledanje je tukaj še tehnologija Eye Comfort, ki zmanjšuje modro svetlobo, ne da bi to vplivalo na kakovost barv.

Galaxy Note10+ podpira 45W žično polnjenje, kar pomeni, da lahko uporabniki v samo 30 minutah napolnijo svoj telefon za ves dan.

Rokopis lahko pretvoriš v digitalno besedilo

Galaxy Note10 prinaša novo zmogljivost S Pen pisala. S Samsung Notes lahko pretvoriš svoj rokopis v digitalno besedilo, prilagodiš velikost besedila ali ga izvoziš v najrazličnejše oblike za programe, kot je na primer Microsoft Word.

Z S Pen pisalom, ki temelji na zmogljivostih Bluetooth tehnologije in ima nizko porabo energije, pa lahko uporabljaš tudi funkcijo kretenj. Dodana funkcija, imenovana Air actions, uporabnikom omogoča, da s kretnjami s S Pen pisalom upravljajo svojo napravo.

Mobilnik ima tudi neposredno integrirano povezavo do sistema Windows, do katerega se lahko povežeš z enim klikom.

Zmanjšaj zvok v ozadju, fotografijam pa dodaj 3D učinke

Galaxy Note10 uporabnikom s funkcijo Sprotno ostrenje videoposnetkom doda prilagoditve globine polja. S tem lahko zamegliš ozadje in se osredotočiš na izbrani objekt. S funkcijo Zoom-in Mic pa ojačaš zvok v bližini in zmanjšaš hrup v ozadju – na videoposnetku bo tako v ospredju le tisti zvok, ki ga želiš posneti.

Če želiš odstraniti tresenje, je na voljo nova in izboljšana funkcija Super stabilnost. Super stabilnost video način, stabilizira posnetke in je omogočena tudi v načinu hiperlapsa.

V kombinaciji z ultraširokotnim objektivom odpira povsem nove možnosti za ustvarjalce. S funkcijo AR Doodle in S Pen pisalom lahko fotografijam dodaš še dinamične risbe, učinke in animacijo, ki sledi sliki.

S 3D bralnikom, ki je prvič uporabljen pri Galaxy Note pametnih telefonih, kamera DepthVision omogoča zajemanje posnetka poljubno izbranega predmeta, ki ga takoj spremni v premični render. Tega lahko nato dodatno oblikuješ.

Serija mobilnikov bo na voljo od 23. avgusta 2019 v edinstvenih barvnih odtenkih. Galaxy Note10+ bo na voljo v avra sij, avra beli in avra črni; medtem ko bo Galaxy Note10 na voljo v avra sij, avra roza in avra črni.

 

 Samsung
 Samsung

Sorodni članki

Back to top button