Zabava

Šest najboljših komičnih filmov, ki na platna prihajajo leta 2023 (so far)

Leto se je pričelo obetavno tudi v Hollywoodu in tokrat ne samo za Marvel junake. Leto 2023 na male in velike ekrane prinaša tudi obilico odličnih komičnih filmov. Tukaj jih je 6, ki so izšli nedavno, ali pa bodo izšli kmalu.

Ni boljšega načina za vstop v leto 2023 kot s povsem novim seznamom vseh zabavnih filmov, ki bodo izšli letos. Najboljše komedije leta 2023 segajo od animiranih klasik prek nespoštljivih akcijskih filmov do številnih priredb romantičnih romanov. V nadaljevanju si preberite vse zabavne filme, ki so v kratkem prišli, ali pa še bodo, na filmska platna.

Puss in Boots: The Last Wish

Čeprav je film (naravnost iz Shrekovega vesolja) izšel med počitnicami, je ta animirana pustolovščina postala eden od “spečih” hitov novega leta. V njem spremljamo Obutega mačka, ki se odpravi na epsko potovanje, da bi obnovil osem izgubljenih življenj in našel mitsko Zadnjo željo.

Datum izida: 21. december 2022

House Party

V tej predelavi kultne klasike iz leta 1990 se najboljša prijatelja in čistilca, ki sta ostala brez službe, odločita prirediti zabavo v hiši svoje nekdanje stranke, da bi na hitro zaslužila. Lastnik mega posestva? LeBron James.

Datum izida: 13. januar 2023.

You People

Film You People, ki ga je napisal Jonah Hill in se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo, prikazuje nov par: belega judovskega posrednika Ezro in temnopolto muslimanko Amiro. Par se sooča s kulturnimi izzivi, ko poskušata pred poroko spoznati starše drug drugega.

Datum izida: 27. januar 2023.

80 for Brady

Štiri najboljše prijateljice in ljubiteljice ameriškega nogometa se odpravijo na potovanje, da bi videle svojega junaka Toma Bradyja na tekmi Super Bowl 2017. Pridite zaradi priznanih zvezdnikov (s ponovno združitvijo Grace & Frankie), ostanite zaradi športnih anekdot.

Datum izida: 3. februar 2023.

Your Place or Mine

Legendi romantičnih komedij, Witherspoon in Kutcher, igrata najboljša prijatelja na daljavo, ki se poznata že 20 let. Ko se Debbie iz Los Angelesa odloči uresničiti življenjske sanje, se Peter iz New Yorka ponudi, da bo pazil na njenega najstniškega sina. Z zamenjavo se v njunih življenjih marsikaj spremeni, poleg tega pa se sproži tudi romantična napetost.

Datum izida: 10. februar 2023.

Cocaine Bear

Če še nisi slišal za to divjo triler-komedijo, gre nekako takole: medved se opija s kokainom, odvrženim v gozdu, in začne ubijati (ohlapno temelji na resnični zgodbi). Medtem ko medved muči majhno mestece v Georgi, se ga skupina otrok, kriminalcev in turistov skupaj trudi pokončati.

Datum izida: 24. februar 2023.

DOSTOP.si / MB
Unsplash
ikona snemalec YouTube

Sorodni članki

Back to top button