Novice

Škisova tržnica 2020 je odpovedana

Medtem ko se je narava pričela počasi prebujati, se je vsakodnevno življenje po svetu skoraj ustavilo. Hitro širjenje virusa COVID-19 je večini prekrižalo načrte, umirilo vsakdanji ritem in nas zaklenilo v zavetje doma. Zato je trenutno pomembno, da zajezimo virus, stopimo skupaj in z mislimi na svoje zdravje in zdravje drugih ostanemo doma.

Ker se virus še vedno širi po Evropi in nihče ni prepričan, kdaj se bodo razmere dovolj umirile, smo na Zvezi ŠKIS sprejeli težko odločitev, da letošnjo 23. Škisovo tržnico odpovemo. Verjamemo, da smo se vsi veselili 14. maja, kjer bi se ponovno združili in skupaj zaplesali v ritmu dobre glasbe. Vendar je zdravje vseh nas trenutno najpomembnejše.

Hkrati odpovedujemo tudi Škisolov in se zahvaljujemo vsem mladim bendom, ki so se pogumno prijavili na tekmovanje.

V teh težkih časih smo v mislih tudi z našimi partnerji, glasbenimi izvajalci in ponudniki tehničnih storitev, ki jih bo izpad dela močno prizadel. Ob enem pa bi se jim želeli zahvaliti za vso podporo in sodelovanje.

Obljubimo, da bo vrhunska 18 članska ekipa Škisove tržnice, ki se že od decembra lansko leto trudi, da bi vam zagotovila nepozaben dogodek, maja naslednje leto pričarala edinstveno Škisovo tržnico.

Zato upamo, da se naslednje leto spet vsi združimo na Škisovi tržnici 2021 in ustvarimo nove, nepozabne spomine. Do takrat pa ostanite zdravi in ostanite doma. Skupaj nam bo uspelo!

 

 Zveza ŠKIS
 Zveza ŠKIS

Sorodni članki

Back to top button