NoviceZabava

Slovenec v izzivu Mr. Beasta za las ob 250 tisoč dolarjev

Ameriški youtuber Mr. Beast je v najnovejši epizodi svojega videa pripravil ekstremne olimpijske igre, na katerih se je pomeril tekmovalec iz vsake države.

Jimmy Donaldson, bolj znan pod svojim virtualnim vzdevkom Mr. Beast, je vse tekmovalce pripeljal v Združene države Amerike, kjer so se pomerili v seriji iger. Med njimi je bil tudi Slovenec, ki se je moral pomeriti v teku, gimnastiki, sabljanju, nogometu in lokostrelstvu. Zmagovalca je čakala medalja, vredna kar 250 tisoč dolarjev.

In kako se je odrezal Slovenec?

Tekmovalci so morali na začetku premagati tek z ovirami, ki je vseboval tri ovire (vsaka naslednja je bila višja), na koncu pa so jih čakala vrata, ki so se počasi zapirala. V drugi disciplini se je pomerilo 97 držav, ki so premagale prvo oviro.

Nadaljevali so z gimnastiko, za katero so Mr. Beast in njegova ekipa zgradili ogromen poligon. Predstavniki držav so se v dveh skupinah po deset hkrati pognali proti središču poligona, nadaljevalo pa jih je le pet izmed obeh skupin. Premagati so morali premikajoče in zelo nestabilne brvi. V zadnji rundi je uspelo tudi Slovencu.

V tretji izziv se je podalo 47 tekmovalcev, ki so morali z lokom zadeti tarčo. Mr. Beast je igro nekoliko otežil, saj so tekmovalci morali glasovati za državo in glede na število glasov, ki jih je država dobila, za toliko se je tarča odmaknila od predstavnika te države. Slovenija ni dobila nobenega glasu, zato je naš predstavnik z lahkoto zadela tarčo, ki je bila zelo blizu.

16 predstavnikov je nadaljevalo s sabljanjem, še prej pa so dobili možnost, da se poslovijo od igre z 10 tisoč dolarji. Poslovila sta se predstavnika Italije in Fijija. Preostali pa so se v paru pomerili v sabljanju, kjer je Slovenec premagal Maročana.

O zmagovalcu so odločile enajstmetrovke

Sedem tekmovalcev se je pomerilo v finalni disciplini: Slovenija, Samoa, Moldavija, Tadžikistan, Eritrea, Irak in Libija. Prvi je na gol streljal naš predstavnik in z lahkoto zadel gol. Po prvem poskusu pa je Mr. Beast z ekipo zmanjšal gol, ki so ga tekmovalci vseeno z lahkoto zadeli.

Po tretjem poskusu sta v tekmovanju ostali samo še Slovenija in Libija. Predstavnika sta v finalu postala tudi golmana nasprotniku. Prvi je streljal Slovenec, vendar je libijski nasprotnik ubranil strel in zadel naslednjega ter tako osvojil 25 tisoč dolarjev. Slovenec je prejel srebrno medaljo in tako kot ostali sodelujoči prejel 2 tisoč dolarjev.

Uredništvo DOSTOP.si
Youtube

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button