Šport

Sobno košarkarsko ligo čaka le še finale

Krstna sezona Nova KBM prve sobne košarkarske lige se bliža vrelišču. V igri za naslov prvaka so ostali le še štirje najspretnejši sobni košarkarji. Finalni izziv jih čaka že to soboto, točno ob 10. uri.

V lov za naslov prvaka se je v ponedeljek podalo več kot 100 košarkarskih navdušencev. V glavni del tekmovanja se jih je uvrstilo 64, skozi sito zabavnih sobnih košarkarskih izzivov pa so se prebili najhitrejši štirje – @grobelseknina, @ankaslovanka, @crtlipovsek in @ozbejbolhar. Čaka jih najzahtevnejši izziv tega tedna, ki ga bodo prek Instagram profila Košarkarske zveze Slovenije (@kzs_si) spoznali ob uvodnem sodniškem metu v soboto.

Finale bo namreč moč spremljati v neposrednem spletnem prenosu na YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije. V vlogi komentatorja bo za zabavo poskrbel imitator znanih osebnosti Jure Mastnak.

 

Vsi udeleženci finalnega turnirja bodo prejeli praktične nagrade, zmagovalec pa si bo lahko dneve po osvojitvi naslova prvaka krajšal s Sony PlayStation 4. V vitrini mu bo družbo delal pravi pokal za prvaka Nova KBM prve sobne košarkarske lige.

 

 STA
 Pixabay
ikona snemalec Košarkarska zveza Slovenije videoposnetki tekem

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button