Glasba

Študent glasbene pedagogike Matej Lebič s prvo pesmijo Pod nebo

Študent glasbene pedagogike Matej Lebič je skupaj s producentom in avtorjem Alexom Volaskom ustvaril prvo avtorsko pesem Pod nebo in zanjo posnel tudi videospot v prečudoviti Logarski dolini.

Matej Lebič je 23-letni študent glasbene pedagogike na Pedagoški fakulteti UM, ki ga glasba spremlja že od mladih nog. Igra namreč harmoniko, klarinet in klavir, lansko leto pa ga je glasbena pot zanesla tudi v pevske vode, kjer ga izobražuje mentorica in slovenska glasbenica, pevka Alya.

Ker Matej ni hotel ostati samo pri učenju petja, sta z glasbenim producentom in avtorjem Alexom Volaskom zanj ustvarila prvo avtorsko pesem. Ta te ne bo pustila ravnodušnega, saj nosi naslov ‘Pod nebo’ in je pravi vir energije in optimizma.

Matej v svojem prostem času rad potuje in odkriva nove kraje in ljudi, zato se je tudi odločil, da za pesem posname videospot v čudoviti Logarski dolini, ki je zanj najlepša alpska dolina v Evropi. V videospotu se je tako vrnil v stare čase, saj se je z ‘oldtimer’-jem iz leta 1970 vozil po tej lepi dolini, hkrati pa sprehodil po neodkritih lepotah s svojo igralko, ki je tudi njegova punca. Od Mateja lahko v naslednjih letih še veliko pričakujemo, saj mu nikoli ne zmanjka novih idej za glasbo in izvirne ter navdušujoče videospote.

»Samo enkrat se živi. Zato uživajmo v dnevih, ko smo skupaj z ljubljeno osebo in kje v naravi pod nebom in smo končno lahko brezksrbni, tudi če v svojem svetu! « še doda Matej.

Matej Lebič
Matej Lebič

Sorodni članki

Back to top button