KulskoPotovanje

To jesen 5 evropskih destinacij za 99 evrov

FlixBus v ponudbo vključil še InterFlix

FlixBus je po navdihu podjetja InterRail v ponudbo vključil InterFlix, še posebej po predstavitvi FlixTraina. Za 99 evrov se tako lahko odpraviš na krožno vožnjo po Evropi in izbereš svojih 5 najljubših destinacij.

Če želiš to jesen potovati po Evropi, si ogledati lepe pokrajine, zgodovinsko arhitekutro, doživeti utrip živahnega nočnega življenja ali osupljive italijanske riviere, FlixBuspriporoča InterFlix, popularno vozovnico za tiste, ki sanjajo o potovanju po celi celini po dostopni ceni in s prilagodljivimi datumi potovanj.

Potniki z vozovnico InterFlix za 99 evrov lahko izkoristijo edinstveno potovanje z zelenim avtobusom v katere koli 5 evropska mesta. Izberete jih lahko iz mreže zelenih avtobusov, ki povezuje 1700 destinacij v 28 državah z več kot 300.000 vsakodnevnimi povezavami.

InterFlix ponuja številne kombinacije in povezave z različnimi mesti, ki jih je mogoče prilagoditi individualnim željam potnikov. Krožno potovanje iz Ljubljane lahko začneš v Zagrebu, ki je v zadnjih nekaj letih postal vse bolj popularen zaradi živahnosti, koncertov na prostem, raznolikih restavracij in prijateljskega ozračja. Budimpešta, ki je oddaljena samo 4 ure vožnje, je kot nalašč primerna za bivanje čez konec tedna ali morda samo enodnevni izlet. Naslednja zaželena destinacija v bližini je zagotovo Bratislava, ki slovi po zgodovinskem mestnem središču na vzhodni strani Donave. Le 60 km stran od Bratislave je Dunaj, ki je bil razglašen za mesto z največjo kakovostjo življenja na svetu. Potovanje lahko nadaljuješ v Münchnu in uživaš na Oktoberfestu. Pot lahko zaključiš v Ljubljani ali na kateri koli drugi destinaciji, od koder boš odšel z nešteto spomini.

Vozovnica InterFlix je lahko tudi dober način za raziskovanje italijanskih mest, še zlasti je privlačna na začetku jeseni. Na primer, če začneš v Rimu, lahko načrtuješ daljša ali krajša bivanja v Firencah, Bolonji, Padovi in Benetkah.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGFlixBus
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button