Novice

Tri ideje za popolno valentinovo darilo, ki bo razveselilo tvojo polovico

Praznik zaljubljencev je skoraj pred vrati in marsikdo že razmišlja, kako bi ta dan polepšal svojemu Valentinu ali Valentini. V pritličju Europarka Maribor bodo za vse romantične duše od petka, 10. februarja, do torka, 14. februarja, pripravili že tradicionalni Valentinov sejem, na katerem idej za darilo nikoli ne zmanjka. Tudi tokrat boste lahko izbirali med pestro ponudbo unikatnih izdelkov. Da pa bo letošnje valentinovo še popolnejše, so za vas pripravili nekaj idej in predlogov, s katerimi boste ljubljeni osebi lahko izrazili svojo hvaležnost in ljubezen.

Vse že diši po ljubezni

Zagotovo je vonj eden izmed najpomembnejših čutil pri ljubezni, zato je parfum popolno darilo za valentinovo – tako zanjo kot tudi zanj. Je praktičen in eleganten dodatek ter odličen način, da svojemu partnerju ali partnerici pokažete, kako izjemna je. Že veste, ob katerem parfumu bo vašemu Valentinu zaigralo srce? Namig: trgovina Atelier Rebul ni razočarala še nikogar.

Unikatno darilo za unikatno osebo

Če iščete prav posebno in edinstveno darilo za dekle, fanta, ženo, moža, prijateljico ali prijatelja, vas Valentinov sejem v Europarku ne bo pustil na cedilu. Popolno darilo boste lahko poiskali med medenimi in čokoladnimi dobrotami, ročnimi izdelki iz gline, tekstilnimi in lesenimi izdelki z ljubezenskimi motivi ali unikatnim nakitom. Vsi, ki boste v letošnjem letu dahnili usodni da, si boste lahko ogledali bogato ponudbo zaročnih in poročnih prstanov. Vse to bodo številni lokalni ponudniki na ogled razpostavili na nakupovalnih ulicah v pritličju nakupovalnega središča. Ne pozabite se ustaviti na sejmu!

Ne zamudite valentinovega zmenka!

Prav zato bo ročna ura vsem prišla še kako prav. Zagotovo bo bodoči lastnici ali lastniku v veselje še vrsto let, spomin na letošnje valentinovo pa ne bo nikoli pozabljen. Vaša naloga je le, da premislite, katera ura bo vaši dragi ali dragemu všeč, in zavijete v trgovini Slowatch in Sten Time, v katerih vam bodo prodajalci z veseljem pomagali pri izbiri. Za popolno valentinovo darilo je namreč potrebna ljubezen, za ljubezen pa je pomemben predvsem čas.

Foto kotiček in lizike za zaljubljence

V času sejma bo v Europarku tudi foto kotiček za ustvarjanje čudovitih spominov. Od jutri najprej se boste zaljubljeni pari lahko fotografirali pred valentinovim ozadjem v nadstropju pri trgovini Bags & More ter nato fotografijo brezplačno razvili pri stojnici InŠtant foto v pritličju. Spomin na ta lepi trenutek tako res ne bo šel v pozabo. Ker gre ljubezen skozi želodec, se boste na valentinovo, v torek, 14. februarja, v nakupovalnem središču lahko posladkali. Lizike v obliki srčka bosta fant in dekle obiskovalcem delila med 10. in 13. uro ter med 15. in 18. uro. Sladka pozornost ni nikoli odveč! Manjkal ne bo niti tradicionalni Valentinov sejem.

Preostalo dogajanje v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije

Ker je mesec februar tradicionalno mesec pustnih rajanj, se tudi Europark počasi pripravlja na pustno dogajanje. Že v soboto, 11. februarja, najmlajše vabijo na otroško predstavo z naslovom: Kako postati Cirkusant. Otroci bodo med predstavo spoznali, kaj vse morajo znati klovni, da postanejo pravi cirkusanti, ter klovnu pomagali, da dobro opravi preizkus. Po druženju bosta sledila ustvarjalna delavnica in srečanje z Veverico Mico. Lepo vabljeni pred gostinski lokal Ginger ob 11. uri!

Za več informacij o ponudbi in dogajanju v Europarku obiščite spletno stran ter družabni omrežji Facebook in Instagram.

MF / IPPR
AV Studio

Sorodni članki

Back to top button