Priložnosti

Ustvari vizualno podobo medalje za Olimpijski festival evropske mladine 2023

Organizacijski odbor OFEM objavlja javni natečaj za pripravo vizualne podobe medalje za potrebe Olimpijskega festivala evropske mladine, ki bo 2023 v Mariboru.

Olimpijski festival evropske mladine je z več kot 30-letno tradicijo največji več panožni športni dogodek za mlade športnike med 14. in 18. letom. Na njem sodeluje 50 držav evropskega kontinenta. Na poletni izvedbi s približno 3.600 športniki in zimski izvedbi s približno 1.600 športniki.

Namen natečaja je pridobiti izvirno vizualno podobo medalje, ki se bo uporabila za izdelavo medalj za OFEM 2023. Prav tako pa je namen natečaja omogočanje soustvarjanja pri pomembnem in mednarodno prepoznavnem športnem dogodku, spoznavanje vrednot olimpizma ter promoviranje zdravega in športnega življenjskega sloga.

Na natečaju lahko sodelujejo srednješolci in študentje (posamezniki, skupina ali skupina pod vodstvom mentorja, učitelja ali profesorja). Zlasti vabijo tiste, ki se izobražujejo na področju oblikovanja oziroma tisti, ki delujejo na umetniškem področju.

Udeležba na natečaju je brezplačna, posameznik ali skupina pod vodstvom mentorja pa lahko pošlje največ dva predloga. Do 31. oktobra 2022 je potrebno oddati končne predloge za vizualno podobo medalje.

Nagradni sklad natečaja je 500 evrov in VIP udeležba na otvoritveni slovesnosti OFEM 2023.

Za več informacij, posebne zahteve in prijavne obrazce pa obišči uradno spletno stran OFEM 2023.

OFEM
OFEM

Sorodni članki

Back to top button