Kultura

Z večerom Stand upa ne moreš nikoli zgrešiti

 

»Hvala publiki, posebej tistim, ki ste danes tukaj«

Sašo Stare, Nejc Petek in Beno Stare so v restavraciji City Hotela Maribor poskrbeli za smeh in zabavo.

Sašo Stare je večer začel z lotevanjem parov v prvi vrsti, na račun zvez med moškim in žensko, nadaljeval pa s šalami na račun svoje debelosti. Teme, ki smo jim vsi, na eni točki lahko pokimali, predvsem pa se jim smejali, so povzročile, da je Sašo od vseh treh nastopajočih še najbolje povezal občinstvo.

Sašo Stare se je loteval predvsem šal na svoj račun in na račun zvez med moškim in žensko.
Sašo Stare se je loteval predvsem šal na svoj račun in na račun zvez med moškim in žensko.

Beno Stare se je držal bolj varnega območja in znanih tem, od odnosov, do stanovanjske problematike mladih, najbolj pa mu je uspela šala na račun žensk, za katero bi človek lahko rekel, da bo ostala še dolgo v spominu. Nejc Petek se je žensk lotil drugače. Po njegovih besedah se ženske počasi spreminjamo v globus z rezervnimi deli. Kaj točno je mislil s tem pa je najbolje, da vsaka pri sebi interpretira in se nasmeji sami sebi.

Beno Stare je z nekaj dodatki, šel predvsem po stopinjah svojega brata
Beno Stare je z nekaj dodatki, šel predvsem po stopinjah svojega brata

Nejc Petek je šel korak dlje in oponašal znane Slovence med seksom, pri katerem je še najbolj izstopala satira Janeza Janše in komunističnega kostuma njegove žene, s katerim je uprizoril boj med komunisti in Nemci. Ne smemo pozabiti niti satire seksualnega življenja Mirana Ališiča, ki je vsem poznan, kot izvrsten komentator dirk formule 1 ali pa pogovora med Karlom Erjavcev in Francem Rodetom. Ne bo šlo zlahka v pozabo. Medtem ko je Sašo Stare najbolje povezal občinstvo je Petku uspelo, da ga je najbolje nasmejal, brez da bi povzročil občutek sočustvovanja.

Nejc Petek je poskrbel za največ smeha med občinstvom.
Nejc Petek je poskrbel za največ smeha med občinstvom.

Nejc Petek je zaključil v svojem nagajivem slogu: »Hvala publiki, posebej tistim, ki ste danes tukaj.« Verjamem, da vsi vemo na koga je tokrat oponašal.

Bil je prijeten in sproščen večer, fantom je uspelo nasmejati publiko in tudi tiste bolj zahtevne. Ura in pol je minila hitreje kot sem pričakovala.Ta petek že nestrpno pričakujemo Matjaža Javšnika ter upamo, da bo vreme tokrat lepo, da se bo večer Stand upa pod zvezdami lahko odvil na Cityjevi terasi.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGNeja REMS ARZENŠEK
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=708Neja REMS ARZENŠEK

Oceni članek

User Rating: Be the first one !

Sorodni članki

Back to top button