Kulsko

Zakaj mladi na Evropske volitve?

Javna tribuna z mladimi

Vljudno vabljeni na javno tribuno z mladimi »ZAKAJ MLADI NA EVROPSKE VOLITVE?«, ki bo potekala v bo potekala v sredo, 27. februarja 2019, ob 19. uri, v Državnem zboru Republike Slovenije.

Javna tribuna z mladimi »ZAKAJ MLADI NA EVROPSKE VOLITVE?« je drugi dogodek projekta »AKTIVNO DRŽAVLJANSTVO: ZAKAJ NA EU VOLITVE?«, s katerim želi Državni zbor RS z različnimi aktivnostmi prispevati k večji družbenopolitični vključenosti državljanov in prebivalcev Slovenije ter odpreti prostor dialoga in razprave v Državnem zboru RS z različnimi družbenimi skupinami.

Zakaj mladi na Evropske volitve? je dogodek, ki poteka v okviru projekta Aktivno državljanstvo.

Na javni tribuni na temo »ZAKAJ MLADI NA EVROPSKE VOLITVE?«, ki jo organizira Državni zbor RS v sodelovanju z mladinskimi organizacijami (Mladinski svet Slovenije, Študentska organizacija Slovenije, Dijaška organizacija Slovenije, Mladinska mreža MaMa, Sindikat mladih plus in Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji) bomo mladi razpravljali o pomembnih vprašanjih, povezanih z Evropsko unijo in aktivnim državljanstvom.

Vljudno vas prosimo, da se na javno tribuno prijavite z elektronsko prijavnico najkasneje do ponedeljka, 25. februarja 2019, do 12. ure.

Javna tribuna bo medijsko pokrita in v sodelovanju z Radiotelevizijo Slovenija predvajana na tretjem parlamentarnem programu ter neposredno predvajana po družbenih medijih, zato vas obenem prosimo, da svoj sedež na balkonu velike dvorane Državnega zbora zasedete najkasneje do 18.50.

 

MSS

splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button