Življenjski slog

Življenje v vili Cullinan

Cullinan je največji diamant na svetu, ki so ga našli že leta 1905. Cullinan pa je tudi luksuzna vila, ki se nahaja v španski Marbelli.

Vila Cullinan je ocenjena na kar 32 milijonov evrov! Njena površina je 2800 m2, stoji na pa zemljišču, ki je veliko kar 14.000 m2. Ima vse kar si lahko zamislite. O številu spalnic ne bomo govorili. Sanjate o garderobni omari? Tukaj imate na voljo garderobno sobo, ki je večja od enosobnega stanovanja v Sloveniji.

Fitnes, savne, ogromna garaža, kuhinja za osebje … “you name it, you got it”. Da, tudi bazen ima. In to kakšen! Globok je kar 6 m in če se potopite do dna, potem lahko vidite v kino dvorano. Če smo že šli v globine, potem pojdimo tudi v višine. Znotraj hiše raste drevo!

Ne bomo več izgubljali besed. Po vili se je sprehodil švedski smučar Jon Olsson, ki je ob začudenju izgovoril veliko švedskih besed. Nekatere je prevedel, za druge pa si lahko mislimo kaj pomenijo. Vse lahko vidite v spodnjem videu.

 

Vila je še na voljo. Če recimo danes (op. a.: petek, 24. julij 2020) vplačate Eurojackpot in zadenete glavni dobitek, potem vam ostane še celih 13 milijonov evrov, ki jih lahko porabite kje drugje.

 

DOSTOP.si
Unsplash
ikona snemalec Jon Olsson

Sorodni članki

Back to top button