Šport

Bodifit pomaga pri ohranjaju zdravja tudi, ko so vadbeni centri zaprti

V času, ki ga doživljamo, nam je vsem skupno le eno – želja, da ostanemo zdravi. Kot organizacija, ki že dvajset let deluje na področju promocije in uveljavljanja zdravega načina življenja, si ob nastali situaciji želijo ljudem ponuditi različne načine za ohranjanje le-tega tudi doma.

Ker nas je trenutna situacija bolj kot kadarkoli povezala kot skupnost, so se pri Bodifitu odločili narediti poseben in pomemben korak k ozaveščanju in skrbi zase. Njihova tendenca in navdih so že od nekdaj ljudje; videti ljudi, ki jih obdajajo in jim pomagati do lepšega in bolj kakovostnega FIT vsakdana. Preventivno. Ali pa jim pomagati, da se okrepijo, opolnomočijo in z lahkoto kljubujejo »virusom« v vseh možnih preoblekah (virusi imajo mnogo mask, s katerimi vdirajo v naša življenja!).

Aktivnosti ostajajo kljub zaprtim vadbenim centrom

Ker se nahajamo v času, ko je treba zase skrbeti in paziti na druge bolj kot kadarkoli, skrbijoo za obče zdravje, izboljšanje počutja in dvig oz. krepitev imunskega sistema tudi pri Bodifitu – čeprav so zaprli vse centre. In pomagajo z orožjem, s katerim smo najmočnejši in ki je hkrati eno najbolj učinkovitih zoper vse viruse – z gibanjem.

Vsak dan snemajo in pripravljajo videe z njihovimi najbolj učinkovitimi in uspešnimi vadbenimi koncepti, s katerimi vzpodbujajo ljudi h gibanju.

Projekt #bodifitdoma

Ponujajo pester izbor najboljših vadbenih zalogajev za zdravje vseh nas. Vsak dan se lahko z njimi pošteno razgibate in spotite na eni izmed skupinskih vodenih vadb, ki jih v živo objavljajo prek družbenih omrežij. Vsakodnevno skrbijo za gibanje, osveščanje, pomagali bodo z nasveti glede vadbe doma, prikazali različne druge možnosti razgibavanja telesa … Vsebine so namenjene VSEM, torej vsej populaciji, seveda brez takšnih in drugačnih gibalnih omejitev.

Dejstvo je, da obstajajo 3 temeljni vojščaki, ki so aduti v boju zoper oslabljen imunski sistem, to so gibanje, prehrana, počitek oz. pozitivna naravnanost do življenja.

Zato bodo na voljo vsebine iz vseh njihovih tematik. Ker jim je mar.

 

 BODIFIT
BODIFIT

Sorodni članki

Back to top button