Kultura

Jon Snow naj bi se vrnil v nadaljevanju serije Game of Thrones

Jona Snowa bi v še neimenovani HBO-jevi seriji spet zaigral Kit Harington. Serija, ki je sicer nastala po predlogi Georga RR Martina, bi tako dobila nadaljevanje v popolnoma izvirnih TV zgodbah, poroča The Guardian.

Spin-off nadaljevanje serije Game of Thrones, v kateri je v središču Jon Snow, je sicer še v povojih. Serija naj bi se po poročanju Hoollywood Reporterja dogajala po dogodkih iz Igre prestolov. Ta serija, ena največjih televizijskih serij vseh časov, je trajala skoraj desetletje, med leti 2011 in 2019.

Svet Game of Thrones je ustvaril pisatelj George RR Martin, ki že 11 let piše šesto od sedmih knjig. HBO pa bo s spin-off serijo o Jonu Snowu ta svet razširil z originalnimi materiali, ki ne bodo temeljili na pisateljevem delu.

Zaenkrat ni potrjeno, ali se bodo vrnili tudi drugi, ki so ob koncu serije Game of Thrones še živeli. Ta se je končala z odhodom Jona Snowa v izgnanstvo iz Westerosa, da bi tam začel novo življenje.

Predvidena serija o Snowu pa ni edini spin-off, ki ga na to temo pripravlja HBO. 21. avgusta prihaja serija House of Dragon, ki je postavljena 200 let pred dogodke iz Igre prestolov. HBO je potrdil tudi druge spin-offe, vse predzgodbe Igre prestolov: Tales of Dunk and Egg, 10.000 Ships in Nine Voyages.

The Guardian
Pixabay

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button