Kultura

Najnevarnejša misija do sedaj – Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del

Julija na velika platna prihaja nadaljevanje ene uspešnih filmskih franšiz - sedma misija nemogoče - v glavni vlogi Toma Cruisea v akcijski pustolovski srhljivki z naslovom Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del. Tokratna misija pa bo najnevarnejša misija doslej …

Film je režiral Christopher McQuarrie, ki je skupaj z Erikom Jendresenom napisal tudi scenarij. V glavni vlogi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta znova zaigra Tom Cruise, ki pri filmu sodeluje tudi kot producent. Vrača se del igralske ekipe iz šestega dela, prihajajo pa tudi novi obrazi. 

Akcijska pustolovska srhljivka Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del v kinematografe prihaja julija 2023.

V novem delu misije se Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa podajo na najnevarnejšo misijo doslej: izslediti grozljivo novo orožje, ki ogroža vse človeštvo, preden pade v napačne roke. Z nadzorom nad prihodnostjo, usodo sveta na kocki ter temnimi silami iz Ethanove preteklosti, ki se približujejo, se prične smrtonosna dirka okoli sveta. Ko pa se Ethan sooči s skrivnostnim in vsemogočnim sovražnikom, je prisiljen razmisliti, da ni nič pomembnejšega od njegove misije – niti življenja tistih, ki mu najbolj pri srcu.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button