Izobraževanje

Pokažimo razliko na 12. PR Teatru

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizirajo že 12. konferenco za odnose z javnostmi, PR Teater, ki bo letos potekala v sredo, 24. novembra, v virtualni obliki.

PR Teater je največja študentska konferenca za odnose z javnostmi. Enodnevni dogodek, ki bo letos potekal v sredo, 24. novembra 2021 preko spleta, je odlična priložnost za nadgrajevanje znanja, spoznavanje novih trendov in nabiranje novih izkušenj s področja PR-ja. Je odlična priložnost za vse nadobudne študente, ki se želijo izpopolniti na tem področju, pri tem pa vzpostaviti nove stike, tako z vrstniki kot s strokovnjaki.

Letošnja tema je Pokaži Razliko. Udeležencem želimo pomagati, da v sebi najdejo še neodkrite potenciale ter z njimi presežejo obstoječe meje. Geslo letošnje konference Čas je za odmik od ustaljenega želi spodbuditi mlade, da stopijo iz obstoječih okvirjev sodobne družbe.

Za podrobnejše informacije o programu sledite PR teatru na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na spletni strani http://prteater.si/.

PR Teater
PR Teater

Sorodni članki

Back to top button