Tehnologija

Samsung in Microsoft z enotno izkušnjo na več napravah

Vodilni tehnološki podjetji Samsung in Microsoft sodelujeta pri uvajanju novih izdelkov, storitev in integracij za neprekinjeno povezanost različnih naprav in platform.

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom. Cilj sodelovanja je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah.

Partnerstvo Microsofta in Samsunga prinaša enostavnejše preklapljanje med mobilno napravo in računalnikom.

Z Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom. Galaxy Book S pa na tržišče prinaša popolnoma prenovljeno izkušnjo mobilnega računalništva z neokrnjeno mobilnostjo in zmogljivostjo nove generacije.

Brezhibna produktivnost na različnih napravah

Uporabniki živijo in delajo z več napravami, zato je potreba po boljši in enostavnejši povezljivosti očitna. Trenutna izkušnja pri uporabi več naprav hkrati je razdrobljena – uporabniki morajo prekiniti svoje delo na osebnem računalniku, če želijo pogledati na svoj telefon in si preko aplikacije poslati fotografije, videoposnetke ali datoteke na svoj računalnik.

Želijo si svet, v katerem se njihova vsebina samodejno sinhronizira, da lahko projekt začnejo na enem kraju in eni napravi in ga nadaljujejo nekje drugje, brez kakršnih koli motenj.

Po navedbah podjetja CCS Insight, pri katerem se ukvarjajo s statističnimi analizami, kar 42 % zaposlenih na mobilnih napravah dela več kot tri ure na dan.

Samsung in Microsoft z novim Samsung Galaxy Book S prinašata izkušnjo nenehne povezanosti in prednosti pametnega telefona na prenosni računalnik ter tako premoščata vrzel med mobilnostjo in zmogljivostjo.

Temelji trdnega, uspešnega odnosa

Samsung in Microsoft sta v dolgoletnem partnerstvu, s katerim želita računalništvo narediti bolj produktivno in zmogljivo. Začenjati z Galaxy Note10 bodo Microsoftove najbolj priljubljene rešitve za produktivnost na pametnih telefonih brezhibno vključene v izdelke in storitve linije Galaxy:

  • Izboljšana izkušnja v Outlooku,
  • shranjevanje v oblaku OneDrive,
  • brezhibno preklapljanje med osebnim računalnikom in mobilnim telefonom.

Preklapljanje bo omogočala povezava do operacijskega sistema Windows, ki je vključena v nadzorno ploščo za hitri dostop na napravi Galaxy Note10. Pošiljanje sporočil, upravljanje z obvestili, sinhroniziranje fotografij in zrcaljenje telefona je zato na osebnem računalniku preprosto in priročno.

Zaveza k stalnemu sodelovanju

Podjetje Samsung verjame, da bo odprt in skupen pristop postavil nov standard za pomembne novosti. V prihodnjih letih, z napredovanjem računalništva v oblaku, napredne inteligence in hitrosti omrežij, bo partnerstvo med podjetjema Samsung in Microsoft postalo še pomembnejše. Podjetji bosta skupaj razvijali nove tehnologije in uvajalai inovacije, s katerimi bosta preoblikovali način dela uporabnikov.

 

 Samsung Electronics
 Samsung Electronics

Sorodni članki

Back to top button