Zabava

Škisova tržnica – veliki spletni koncert

V okviru Škisove tržnice, ki letos poteka preko spleta, se bo danes odvil velik koncert. Organizatorji pozivajo, naj poslušalci koncert obiščejo preko pametnega telefona, tablice ali prenosnega računalnika.

Spletni koncert se bo začel ob 21. uri, dostopen pa bo na spletni strani Škisove tržnice. Poslušalcem bo na voljo tudi elektronska glasba, za katero bosta poskrbela TedFunke in Alex Ranerro. Organizatorji pozivajo k obisku koncerta na terasi, vrtu ali domačem kavču.

Nastopili bodo številni slovenski glasbeniki, kot so Tabu, Mi2, Zmelkoow in Emkej.

Letošnja Škisova tržnica se preko spleta odvija že od ponedeljka. Na spletni strani tržnice tako potekajo nagradne igre in natečaji, na voljo pa je tudi spletna trgovina. Projekt je dobrodelno obarvan, saj je celoten dobiček nakupa namenjen dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica, ki v času epidemije novega koronavirusa pomaga socialno ogroženim, so zapisali na spletni strani.

Organizatorji sporočajo, da toplega sonca, zvoka tisočih pogovorov in glasbe v ozadju letos v živo ne bo možno doživeti. Bodo pa s koncertom in drugimi aktivnostmi preko spleta to skušali “vsaj približno obuditi”.

Škisova tržnica bo potekala do 17. maja.

 

 STA
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button