GlasbaZabava

Študent Matej Lebič svojo novo pesem posveča prijateljem

Matej Lebič, 25-letni študent glasbene pedagogike, predstavlja svojo novo pesem z naslovom 'Pr'jatli'. Gre za pesem zabavnih ritmov, v kateri opisuje vse lepe trenutke v družbi najboljših prijateljev, ki ga podpirajo na glasbeni poti.

Svoje pevsko znanje Matej Lebič izpopolnjuje pri pevki Alyi, dobro pa se počuti tako v vlogi pevca, a tudi kot instrumentalist in učitelj. Piše tudi svoja besedila, pri zadnji pesmi pa je združil moči z glasbenikom Alexom Volaskom, ki je poskrbel za njeno glasbeno podobo. Zase pravi, da želi ustvarjati energično, a kvalitetno glasbo, s katero se bodo poistovetili mnogi.

matej lebič

Za skladbo Pr’jatli je posnel že svoj tretji videospot. Po dveh romantičnih, pa se mu je tokrat najboljša tematika zdela prav opisovanje lepih trenutkov v družbi tistih, s katerimi preživi največ časa. Zgodba torej govori o prijateljih, ki se zberejo ob bazenu, kjer nazdravijo z barvitimi koktejli in se skupaj poveselijo ob dobri glasbi. Popoldansko veselje se prevesi v pravo večerno zabavo, ob družbi prikupnih plesalk pa Matej konča na dnu bazena. Za več, pa si seveda oglejte Matejevo novo videozgodbo.

Spot je režirala produkcija pod taktirko Andreja Pratnemerja na domačiji Metul v Lučah v Zgornji Savinjski dolini. Ker je bilo vreme muhasto, ni bilo jasno, ali bo spot sploh možno dokončati. V enem dnevu so se z ekipo spopadli tako z neurjem, kot tudi pripekajočim sončnim vremenom, a Matej rad dodaja, da je vse to pač del posla.

Za konec pa Matej Lebič še vsem sporoča:

“Vsakdo, ki ima ob sebi iskrenega prijatelja, je lahko zelo srečen. Nekoga, ki mu lahko iskreno zaupaš svoje skrivnosti in odpreš svoje srce, je namreč težko najti. Lepo je biti torej obkrožen s pravimi prijatelji, ki so ob tebi lahko veseli in tudi žalostni. To je namreč največje bogastvo, ki ga v življenju ne smeš izpustiti iz rok. Zato le dvignimo pr’jatli čaše in naj prava družba najbolj paše!”

ML
ML

Sorodni članki

Back to top button