Zabava

Festival izven tega sveta: KKŠ Summer FEST se vrača!

Po dolgih šestih letih premora se na Koroško vrača najbolj vroč festival tega poletja: KKŠ Summer FEST.

KKŠ Summer FEST zopet prireja zasedba aktivistov Kluba koroških študentov. Ta letos obeležuje svoj 70. rojstni dan in tako velja za enega najstarejših študentskih klubov v Sloveniji. Festival organizirajo na popolnoma novi lokaciji na Poljani pri Prevaljah, kjer boste 12. in 13. avgusta imeli možnost prepevati in se zabavati ob glasbi znanih slovenskih glasbenih izvajalcev.

Na glavnem odru bodo nastopali: Jan Plestenjak, Luka Basi, Joker Out, BQL, Alya, Polkaholiki, Pero Lovšin s španskimi borci in mnogi drugi. Navdušenci elektronske glasbe pa bodo lahko svoj ritem ujeli tudi na elektro odru, kjer bodo nastopali: Paolo Barbato, Insolate, Glia, Brtinzz, Dom3n, Zepec, Jona, Krift, I-K-O in Pek Pouch.

Poleg bogatega večernega dogajanja pa pripravljajo še zabavno dnevno dogajanje. Tam boste ujeli tudi znane hite Damjana Murka in se presmejali ob vodenju Gašperja Berganta in Matica Hercega. Sprostili se boste lahko z najrazličnejšimi športnimi aktivnostmi. Od nogometnega pikada, body zorbinga, slip’n’slide, beerponga, ameriškega gladiatorja in še mnogih drugih aktivnosti. Zabava je zagotovljena, zato vabljeni, da se nam pridružite.

Za več informacij pa spremljajte KKŠ Summer FEST Facebook in Instagram, kjer boste izvedeli še več.

Si želiš preživeti odbit vikend na KKŠ Summer FEST? Preveri nagradno igro na našem Facebook in Instagram profilu in osvoji vstopnice!

Ana Hribernik
KKŠ Summer Fest

Sorodni članki

Back to top button