Kulsko

Ustvari za delodajalca privlačen profil!

.

Nefiks mladim ponovno priskočil na pomoč pri iskanju zaposlitve.

Kdor je kdaj pisal CV ve, kako težko je na enem mestu zbrati vse izkušnje in certifikate; zato so na zavodu Nefiks razvili platformo e-Nefiks, v kateri lahko mladi ustvarite svoj profil, sproti beležite vse svoje dejavnosti in pridobivate priporočila.

Obenem ti sistem omogoča, da te v njem neposredno najdejo številni slovenski delodajalci, ki imajo na platformi svoje profile. e-Nefiks je revolucionaren, ker vanj lahko beležiš vsa neformalna izobraževanja in aktivnosti (npr. prostovoljno delo), vendar ti vseeno omogoča potrditev opravljenih ur in veščin, ki si jih pridobil.

Kompetence lahko v e-Nefiksu deliš na različna področja: sporazumevanje v maternem in tujem jeziku, digitalna in matematična pismenost, znanost in tehnologija, samoiniciativnost in podjetnost, medosebne in družbene kompetence, splošna kultura in ostalo

S pridobljenimi vpisi v e-Nefiks pa se lahko prijaviš tudi na Nefiks priznanje! To preprosto storiš tako, da izbereš Nefiks vpise s katerimi želiš sodelovati in se v svojem profilu v e-Nefiksu prijaviš.

TUKAJ si lahko ogledaš tudi krajši tutorial z navodili.

Nefiks priznanja bodo podelili 15. januarja ob 17.00 v Poligon. Prijave na dogodek zbirajo TUKAJ.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGZavod Nefiks, mlad.si
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Tagi

Sorodni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi še

Close
Back to top button
Close
Close