Kulsko

Ustvari za delodajalca privlačen profil!

Nefiks mladim ponovno priskočil na pomoč pri iskanju zaposlitve.

Kdor je kdaj pisal CV ve, kako težko je na enem mestu zbrati vse izkušnje in certifikate; zato so na zavodu Nefiks razvili platformo e-Nefiks, v kateri lahko mladi ustvarite svoj profil, sproti beležite vse svoje dejavnosti in pridobivate priporočila.

Obenem ti sistem omogoča, da te v njem neposredno najdejo številni slovenski delodajalci, ki imajo na platformi svoje profile. e-Nefiks je revolucionaren, ker vanj lahko beležiš vsa neformalna izobraževanja in aktivnosti (npr. prostovoljno delo), vendar ti vseeno omogoča potrditev opravljenih ur in veščin, ki si jih pridobil.

Kompetence lahko v e-Nefiksu deliš na različna področja: sporazumevanje v maternem in tujem jeziku, digitalna in matematična pismenost, znanost in tehnologija, samoiniciativnost in podjetnost, medosebne in družbene kompetence, splošna kultura in ostalo

S pridobljenimi vpisi v e-Nefiks pa se lahko prijaviš tudi na Nefiks priznanje! To preprosto storiš tako, da izbereš Nefiks vpise s katerimi želiš sodelovati in se v svojem profilu v e-Nefiksu prijaviš.

TUKAJ si lahko ogledaš tudi krajši tutorial z navodili.

Nefiks priznanja bodo podelili 15. januarja ob 17.00 v Poligon. Prijave na dogodek zbirajo TUKAJ.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGZavod Nefiks, mlad.si
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button