Šport

V Mariboru bomo spet švicali!

Mariborski osrednji trg bo poln potnih teles

27. septembra se Mariboru obeta zanimiv dogodek, kot ga še pri nas nismo videli. BODIFIT®, ki je največja fitnes organizacija v državi, v okviru mariborskega Evropskega tedna športa namreč pripravlja »ŠVIC fest«.

BODIFIT® je organizacija, ki je v skoraj 20 letih zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji in mednarodno priznano na področju fitnesa, vodenih vadb, pilatesa in gibanja. So organizator največjega fitnes dogodka na naših tleh – EUROFIT® FEST, ki se dogaja vsako leto v Medvodah. Tokrat pa so se z namenom promocije zdravega načina življenja odločili pripraviti dogodek, namenjen širšim množicam, zato so ga locirali na osrednji mariborski trg – Trg Leona Štuklja. BODIFIT® Švic fest bodo 4 ure aktualnih vodenih vadb, ki bodo popolnoma brezplačne, izvajali pa jih bodo mednarodno priznani strokovnjaki iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije.

 

Maribor – Evropsko mesto športa

BODIFIT® Švic fest se bo odvijal v okviru Evropskega tedna športa, ki ga v Mariboru zabeležujejo z množico športnih prireditev in vadb, saj se mesto v letošnjem letu ponaša z naslovom Evropsko mesto športa. Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi narave dogodka je pa potrebna prehodna prijava, ki jo oddate preko spletna na BODIFITovi spletni strani, vsak udeleženec bo tudi prejel majico.

»BODIFIT® Švic fest bo zagotovo eden največjih dogodkov te jeseni v mestu,« pravi Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in predsednik BODIFIT® društva. »V tujini so tovrstni dogodki v mestnih središčih že stalnica in ljudje se jih radi udeležujejo. Pri nas je to vsekakor novost, vendar smo s sodelavci prepričani, da Slovenci niso nič bolj sramežljivi in se bodo vadb množično udeležili,« je še dodal Geršak.

Dogodek zabeležuje 27. september – Evropski dan fitnesa in je vsekakor nekaj novega v naši regiji.

Trendovske vadbe za vsakogar

Organizatorji pripravljajo 4 različne vadbe, ki se bodo na Trgu Leona Štuklja odvile med 16.30 in 20.30 uro. Gre za vodene vadbe, ki so trenutno v trendu v fitnes industriji, vodili jih bodo pa BODIFIT strokovnjaki in gosta iz Hrvaške in Avstrije.

Dogodek je popolnoma brezplačen, potrebna je le predhodna prijava preko spletne strani bodifit.net, s seboj pa potrebujete zgolj športna oblačila, vodo in brisačo.

 

Spremljevalne aktivnosti

ŠVIC fest pa ne bodo zgolj vadbe, organizatorji so k sodelovanju povabili tudi znane BODIFIT ambasadorje, ki bodo popestrili odmore med vadbami, po zadnji vadbi pa sledi še zabava ob koncertu 6 Pack Čukurja s Hangover Ladies in DJem. Obeta se torej najbolj aktivni dan v letu, ko se bodo Mariborčani pridružili več tisočglavim množicam v gibanju ob Evropskem dnevu fitnesa.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBODIFIT
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780BODIFIT

Sorodni članki

Back to top button