Tehnologija

YouTube Music na voljo tudi v Sloveniji

Si tudi ti med tistimi, ki preko Youtuba poslušajo svojo najljubšo glasbo, spremljajo koncerte v živo in gledajo videospote? Youtube predstavlja novost, ki ti bo olajšala življenje: Youtube Music.

YouTube je bil zasnovan za gledanje, kar je pomenilo, da so morali uporabniki preklapljati med različnimi aplikacijami in YouTubom. Ti dnevi so preteklost, saj Youtube predstavlja novo storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Youtube Music ti bo pomagal, da poslušaš, gledaš in raziskuješ glasbo na enem mestu.

Google bo z novo aplikacijo spremenil način, kako poslušaš glasbo.

Tukaj je 6 novosti, ki jih prinaša Youtube Music

  • Na voljo niso le glasbeni videospoti, ampak tudi uradni albumi, singli, remiksi, koncerti v živo, priredbe in glasba, ki jo je skoraj nemogoče najti, razen na YouTubu.
  • Začetni zaslon, ki se dinamično prilagaja, ti daje priporočila glede na to, kaj si poslušal prej, kje se nahajaš in kaj počneš.
  • Izbiraš lahko med tisočimi predvajalnih seznamov za vse zvrsti, razpoloženja in priložnosti. Ne glede na to, kakšna glasba ti je všeč, kje si, kaj počneš ali kakšno je tvoje razpoloženje, lahko za vsak trenutek enostavno najdeš popoln seznam predvajanja.
  • Pametno iskanje omogoča, da boš našel pesem, tudi če se ne moreš spomniti, kako se imenuje. Poskusi vpisati “tista hipsterska pesem z žvižganjem“. Iščeš pa lahko tudi po besedilih. Tudi, če tvoja besedila niso najbolj pravilna.
  • Na svojem namenskem zaslonu so najbolj priljubljeni videoposnetki na svetu. Z YouTube Music Premium lahko brez težav prehajaš med pesmijo in videospotom, ne da bi prekinil poslušanje ali gledanje.
  • Brez interneta? Brez problema. Izberi YouTube Music Premium za predvajanje brez oglasov, v ozadju in na poti s prenesenimi vsebinami. Poleg tega zate samodejno prenese tvoje najljubše pesmi – za vsak slučaj, če bi jih sam pozabili.

V novi verziji YouTube Music, ki podpira oglase, lahko uživaš brezplačno. Če želiš nekaj več, pa si privošči YouTube Music Premium s plačljivo naročnino. Na voljo pa je tudi storitev Youtube Premium, ki omogoča še gledanje serij in filmov.

 

 Grayling
 YouTube Officiale Blog
ikona snemalec YouTubeMusic

Sorodni članki

Back to top button