GlasbaNapovednikNoviceŠport

Zakruzajmo skupaj z Emkejem in slovenskimi cestnimi kolesarji

Kruzaj z Emkejem po olimpijsko in s Korijem zapoj uradno himno EYOF 2023 Maribor! Odštevamo do Olimpijskega festivala evropske mladine.

Le še 365 dni nas loči do največjega športnega dogodka v zgodovini Maribora, Olimpijskega festivala evropske mladine – EYOF 2023 Maribor.

Prav zato bo v nedeljo, 26. junija 2022, srce mesta Maribor utripalo po olimpijsko. Ta dan bo namenjen tudi najboljšim slovenskim kolesarjem, ki se bodo pomerili na cestni kolesarski dirki za naslov državnega prvaka. Državno prvenstvo v cestnem kolesarstvu bo letos potekalo v Mariboru in ponosni smo, da prav ta tekma predstavlja testni dogodek EYOF in sodi v okvir predpriprav na EYOF 2023 Maribor.

Ob zaključku kolesarske dirke te vabimo na olimpijsko zabavo, kjer nam bo Kori prvič predstavil uradno himno EYOF 2023 Maribor, z Emkejem pa bomo v njegovih ritmih kruzali po olimpijsko.

Pridruži se nam na Severni ploščadi Ljudskega vrta (Mladinska ulica) – VSTOP PROST.

Program od 19. ure naprej:

  • podelitev odličij najboljšim kolesarjem Državnega prvenstva v cestnem kolesarstvu,
  • predstavitev olimpijske himne – Kori,
  • koncert Kruzaj z Emkejem po olimpijsko,
  • druženje z organizacijskim odborom festivala.

Vsak udeleženec prireditve bo prejel uradno zastavico festivala EYOF, s katero bomo simbolično pospešili in prevetrili olimpijski utrip mesta!

Eno mesto, eno srce – One City, One Heart

Olimpijski festival evropske mladine (OFEM)
Olimpijski festival evropske mladine (OFEM)

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button