Življenjski slog

Astrologija lahko pojasni, zakaj nam je bolje brez bivših

Hvala ti, grem naprej. Prehod iz zveze ni nikoli enostaven. A to še ne pomeni, da bi morali za vedno "žalovati".

Resnica je, da vam je zdaj bolje. Toda v primeru, da se premalokrat spomnite na to dejstvo, je tu najboljše pojasnilo o tem, zakaj nam je bolje brez bivših. Tokrat bomo zadevo pogledali in pojasnili iz astrološkega vidika.

Oven: sebični do amena

Ko je bilo dobro, je bilo super. Toda v vašem odnosu so se vedno znašle težave. Na koncu se je šlo za to, da se je vse vrtelo okoli “ovna” in vi nikoli niste bili enakopravni. Ne glede na to, kaj rečejo je v resnici šlo za “jaz, jaz, jaz”.

Bik: obnašajo se kot, da imajo vedno prav

Bik je znan kot eno najbolj čutnih in ljubečih zodiakalnih znamenj, ker jim vlada Venera. Toda njihova trmasta energija zemeljskega znamenja lahko povzroči, da se prepiranje z njimi zdi, kot da bi naleteli na steno. Mislite, da boste lahko spremenili njihovo mnenje, ko se bodo “odločili”, da imajo prav? Pomislite še enkrat. Vaš bik je nenehno imel potrebo po zadnji besedi.

Dvojčka: na njih se ne morete zanesti

Pa poglejmo kako se danes počuti vaš bivši dvojček! V vajinem odnosu ste nenehno hodili sem ter tja. Res je, da so dvojčki lahko zelo zabavni. Če pa se počutijo samozadovoljne, se pripravite na srečanje z zavajajočim lažnivcem. Povedali bodo vse, kar je potrebno, da se izognejo neprijetnim situacijam.

Rak: vse je odvisno od trenutnega razpoloženja

bolje brez bivših, Astrologija, bivši, dobro je vedeti, žalovati, Vodnar, Škorpijon, Rak, Oven, zveza,

Awww, raki so vsi tako prijazni in občutljivi, kajne? Pomisli še enkrat. Vaš rak je verjetno uporabljal čustva kot orožje. To čustveno intenzivno astrološko znamenje se ne boji vleči srčnih niti. To je povsem odvisno od tega, kako se počutijo tisti dan. Zaplavajte v nove vode.

Lev: menijo, da so vedno zvezde

Bi se radi počutili, kot da ste vedno stranski lik v resničnostnem šovu nekoga drugega? No, nekdanji lev ja za to odlično poskrbel. Ste pripravljeni na dramatičen življenjski slog? Z veseljem se zavežejo! Seveda so romantični vrtinci lahko zabavni … Toda kdo je v resnici tisti lev, ko gledata vajine skupne fotografije? Oprostite, ker sem vam ga razkril. Vendar so na fotografijah več časa občudovali sebe kot vas.

Devica: ne morejo prenehati z upravljanjem drugih

Ste pripravljeni na nešteto nasvetov o tem, kako pospravljate posodo “narobe”? Vaša bivša devica je superzvezda z mikro vodenjem. Toda pri njih je najbolj neprijetno to, da čeprav bodo z veseljem izrekli vsako kritiko, nimajo nobenega namena, da bi upoštevali lastne nasvete. Ja, vznemirjajo se, ko poskušajo voditi življenja drugih ljudi, toda nikoli ne bodo poslušali vaših predlogov.

Tehtnica: vsi vedo o vajinem prepiru

bolje brez bivših, Astrologija, bivši, dobro je vedeti, žalovati, Vodnar, Škorpijon, Rak, Oven, zveza,

Vaša bivša tehtnica je bila zagotovo očarljiva in si je želela v partnerstvo vložiti čas in energijo. Torej, vse dokler ni bilo videti svetleče in novo. Radi se obnašajo, kot da vidijo obe strani v vsaki situaciji in so vrhunec pravičnosti. To pa je žal le kamuflaža. Pravzaprav vas bodo spravili v dvom o lastnih mislih in čustvih, samo da bi prišli na svoj račun. In najhujše pri tem je, da bodo z govoricami mešali dr*k. Preden se zaveš, so vsi vpleteni v vajino zvezo. Na koncu vam pa spet reče, da ste vi tisti, ki se motite.

Škorpijon: tako maščevalni, da vas je lahko upravičeno strah

Vaš bivši škorpijon vam je z veseljem pripravil bolečino in trpljenje. Ko ste se kregali vas je rad gledal, kako se zvijate. Že zaradi najmanjšega nesoglasja se je nekdanji obnašal do vas, kot da ste sovražnik. Vem, da ljudje pravijo, da včasih prizadenemo najbližje ljudi. Škorpijon pa to dvigne na povsem novo raven.

Strelec: sebičneži, poskrbijo le za sebe

Zmenki s strelcem so lahko občutek adrenalina, lahko pa so tudi poden od podna. Vaš bivši strelec je vedno lovil nove izkušnje in vas lahko pusti za seboj, če niste mogli slediti. Žalostna resnica o vašem bivšem strelcu je, da so vedno v pogonu. Ampak nikoli pa ne bodo zares srečni. Bolje ti je brez strelca!

Kozorog: vedno si morajo pustiti odprte možnosti

Žal mi je, da sem rekel, toda vaš bivši kozorog se je ves čas oziral, ali je kje drugje bolj zelen pašnik, in to do vas ni bilo pošteno. To astrološko znamenje od vas zahteva ogromno zvestobe in predanosti. Kljub temu pa brez težav pokuka drugje za naslednjo najboljšo stvar, ki bi jim lahko dala še več. Ne zadovoljite se z bivšim, zaradi katerega se nenehno počutite, kot da jim vi niste dovolj.

Vodnar: mislijo, da so zelooo pametni

bolje brez bivših, Astrologija, bivši, dobro je vedeti, žalovati, Vodnar, Škorpijon, Rak, Oven, zveza,

Vaš “intelektualno nadrejeni” bivši vodnar rad analizira ljudi, odnose in čustva v skoraj obsesivni meri. A samo zato, ker so navdušeni nad razumevanjem misli ljudi, še ne pomeni, da so se dejansko česa naučili. Nekaj je treba povedati o zaupanju v intuicijo in sledenju svojim občutkom. Vendar vaš vodnar preprosto ni bil tak. Pravzaprav so bili morda celo hladni kot špricer. Če razumejo kaj so čustva, še ne pomeni, da dobro procesirajo svoje občutke.

Ribi: vse se vrti okoli njih

Vaša intuitivna, empatična in občutljiva riba bivša natančno ve, kako si vleči srčne niti, da dobi točno tisto, kar hoče. In ja, pri tem bodo brez sramu. Vsakič, ko njihov šef predolgo odgovarja na e-pošto ali mu prijatelj odgovori na sporočilo, želijo, da pomirite njihove prizadete občutke. In če se prepirate, se vedno obnašajo, kot da so brez napak, ne glede na to, koliko so se zmotili. Imate res čas za vse to čustveno nihanje? Mislim, da ne.

 

 DOSTOP.si (vir)
Pexels

Sorodni članki

Back to top button