Bivanje

Domijada 20.22 vabi na virtualno okroglo mizo z Juretom Godlerjem

Letošnja edicija Domijade poteka pod geslom "Maske so padle". Poskrbela je za vrhunske izdelke dijakov, ki so na ogled na spletni strani dogodka.

Vsi dijaki, ki bivate v dijaških domovih, pa tudi vsi ostali mladi, ki vas domsko življenje zanima, vabljeni na dva dogodka, ki bosta potekala v sklopu Domijade 20.22. V sredo bo potekala Virtualno okroglo mizo z gostom Juretom Godlerjem. Na zaključni prireditvi pa bodo ob kulturnem programu podeljene tudi nagrade za najboljše prispevke literarnega, likovnega in fotografskega natečaja ter premierno tudi natečaja za skupinsko inštalacijo.

Letošnja nosilna tema Domijade je »Maske so padle«. Postregla je z zanimivimi in ustvarjalnimi prispevki  dijakov, sodelovali pa so tudi v humanitarni akciji znotraj projekta Botrstvo in se družili ob športu. Rezultati letošnje Domijade, že 58-te po vrsti, so odlični.

Okrogla miza z gostom bo potekala v sredo, 13. aprila 2022 ob 17.00 uri, zaključna prireditev dan kasneje ob enakem času. Več informacij pa najdete na https://www.sdds.si/domijada/.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button