FotoZabava

Europark: nepozaben zaključek rojstnodnevnega praznovanja

Europark Maribor je za sabo pustil najstniška leta in z velikim pokom proslavil 19. rojstni dan.

V soboto so za navdihujoče glasbeno dogajanje na Trgu Leona Štuklja, ki ga je največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije poklonilo svojim zvestim obiskovalcem, poskrbeli poskočni Modrijani in šarmantni Jan Plestenjak. Praznovanje rojstnega dne se je sicer začelo že v avgustu. Najmlajše je sredi poletne vročine z obiskom navdušil Ribič Pepe, medtem ko je za polno dozo energije poskrbela vedno nasmejana Tanja Žagar.

Nepozaben večer na Trgu Leona Štuklja

Središče Maribora je preteklo soboto obnorel rojstnodnevni val energije. Najprej je simpatična Štajerka Polona Požgan, ki je povezovala dogajanje, obiskovalce ogrela z očarljivo živahnostjo. Nato so za popoln večer poskrbeli Modrijani ter Jan Plestenjak s skupino. Največji mariborski trg je bil kljub dežju poln veselih obiskovalcev, ki so peli v en glas na vsem poznane glasbene hite. “Fenomenalno,” nam je zaupala Maja iz Slovenske Bistrice “niti dež nas ne more pregnati, ker je res odličen koncert.”

Darilo zvestim obiskovalcem Europarka

Europark, Modrijani, Jan Plestenjak, Tanja Žagar, 19. let, praznovanje, koncert,

Priljubljeni Jan Plestenjak, ki je ponovno navdušil tako predstavnice nežnejšega spola kot tudi gospode, nam je zaupal: “Neverjetno. Želel sem stopiti z odra in praznovati skupaj z množico. Vsako leto se Europark potrudi, da ustvari nepozabno vzdušje. Tudi letos jim je uspelo.” Blaž Švab, glavni pevec navihanih Modrijanov, je dodal: “Vse najboljše Europark! Če bi ponovno praznoval 19. rojstni dan, bi ga zagotovo v takem slogu.” Simona Mandl, center managerka Europarka, pa je ob koncu koncerta povzela letošnje dogajanje: “Vsako leto znova sem presenečena nad odzivom naših obiskovalcev. Štajerska se resnično veseli in praznuje z nami. Naši uspehi so tudi njihovi. Mislim, da nam je letos ponovno uspelo, da smo skupaj ustvarili nepozabno rojstnodnevno rajanje. Hvala vsem za zvestobo in zaupanje.”

Ribič Pepe in energična Tanja Žagar

Praznovanje rojstnega dne so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije obeležili tudi z dvema prireditvama v avgustu. Najprej je Europark pripravil čudovito presenečenje za najmlajše, ki so petkovo popoldne preživeli v najboljši družbi – skupaj z Ribičem Pepetom. Poletno vzdušje je dan zatem za obiskovalce pričarala tudi poskočna Tanja Žagar. Ob živahnih ritmih nihče ni ostal ravnodušen in tako je pel ves Europark. Presenečenj ni manjkalo niti za sladkosnede, ki so se razveselili okusne torte velikanke. Obiskovalce pa so v prodajalnah in lokalih nakupovalnega središča razvajali tudi z rojstnodnevnimi popusti.

 

 TTS / IPPR
Patrik KOCIPER

Sorodni članki

Back to top button