Prehrana

Čas je za vročo čokolado! Preveri trike, da jo izboljšaš

Poletne sladice s sladoledom na čelu so se dokončno poslovile in zavladala je kraljica mrzlih mesecev - vroča čokolada. Obogatena s sveže stepeno sladko smetano in cimetom je pravi balzam za našo dušo. S katerimi dodatki pa lahko to božansko pijačo še izboljšamo?

Včasih je bila vroča čokolada zgolj vroča čokolada. Bela, mlečna in temna. Bile so okusne, a kmalu si je človeštvo zaželelo še in še. Vroča čokolada mora biti polna, gosta, okusna in očarljiva. Začarati nas mora že s svojim videzom, kar lahko dosežemo s topingi. In kateri so najbolj aktualni topingi za vroče čokolade?

Topingi za v vročo čokolado

Ko pomislimo na dekor vroče čokolade, najprej pomislimo na penice, drobtinice in podobno. Veliki finale vroče čokolade pa lahko predstavljajo tudi tekoči topingi. Raznolikost okusov, vse od klasik pa do eksotike. Svoji vroči čokoladi lahko dodate okus kivija, karamele, jagode, kave, lešnika, manga, amarene in še mnogo drugih. Tako bo prejela svoj unikatni pečat okusa.

Klasična dekoracija za vročo čokolado

Kljub novostim, ki so tako izjemno okusne, ga ni čez klasiko. Le kdo se lahko zoperstavi vroči čokoladi s sladkornimi penicami na vrhu? Malokdo, saj gre za legendarno kombinacijo. Ni pa to okus za vsakogar, zato ima Chocomar pripravljene tudi druge nadeve, dekoracije in posipe za vroče čokolade.

Lešnikovi drobci, zlate drobtinice, karamelni kristalčki, meringe, zvezdice in podobno. Vroča čokolada še nikoli ni bila slišati in videti tako okusno, kot je zdaj.

Za najboljšo vročo čokolado te zime bo poskrbel Chocomar s svojimi vročimi čokoladami, topingi, posipi, dekoracijo in drugimi okusnimi izdelki.

O-STA
O-STA

Sorodni članki

Back to top button