Tehnologija

Izkusite Galaxy A90 5G pametni telefon

Samsung Electronics je predstavil Galaxy A90 5G pametni telefon, ki je najnovejši član Galaxy A družine s 5G povezljivostjo. Galaxy A90 5G, ki je zasnovan posebej za digitalne navdušence, 5G povezljivost združuje z zmogljivimi funkcijami za zajemanje in deljenje vsebin na način, kot si ga vi želite.

“Navdušeni smo nad priljubljenostjo Galaxy A serije. A serija predstavlja generacijo pametnih telefonov, ki so zasnovani za obdobje, kjer se vse dogaja v živo. Vključujejo bistvene funkcije, ki si jih uporabniki najbolj želijo – vključno z izjemno kamero, baterijo z daljšo življenjsko dobo in vrhunskim zaslonom,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Namen sodelovanja družbe Samsung s partnerji v 5G ekosistemu je približati 5G povezljivost čim večjemu številu uporabnikov. Sedaj 5G povezljivost vključujemo v celotni portfelj Galaxy pametnih telefonov in tako uporabnikom nudimo hiter prenos podatkov ter še bolj povezane izkušnje.”

Hitre in varne interakcije, ne glede na to, kje ste.

Z Galaxy A90 5G pametnim telefonom boste lahko v živo gledali koncerte svojih najljubših izvajalcev. Ob ogledu boste imeli podobno izkušnjo, kot da bi bili sami prisotni na koncertu. Zahvaljujoč manjšim zakasnitvam boste lahko brezskrbno sodelovali v skupinskih video pogovorih in igrali igre, ne da bi zamudili ključne trenutke. 5G omrežje nas zbližuje. 5G nam omogoča, da s svojimi napravami naredimo še več, zato je tudi varnost sedaj postala pomembnejša kot kadarkoli prej. Galaxy A90 5G pametni telefon je zaščiten s Samsung Knox, Samsung varnostno platformo, ki zagotavlja, da so vaši podatki popolnoma zavarovani.

Uživajte svoje življenje v živo

Galaxy A90 5G omogoča zajemanje in deljenje videoposnetkov s kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Z izboljšanimi funkcijami kamere in zmogljivostmi umetne inteligence. Funkcije kot so Super stabilnost, Optimizator prizorišča in Zaznavanje nepopolnosti, boste lahko preprosto zajeli trenutke, ki so za vas najpomembnejši. Sprednja kamera z 32 milijoni slikovnih pik se ravno tako ponaša s funkcijami, kot je Sprotno ostrenje, kar olajša zajemanje selfijev in ustvarjanje skupinskih posnetkov.

Uživajte v 17,01-centimetrskem FHD+ Super AMOLED brezkončnem-U zaslonu za kinematografsko izkušnjo. Deljenje vaših multimedijskih vsebin pa bo še lažje z zmogljivo baterijo, ki omogoča super hitro polnjenje.

Galaxy A90 5G dviguje tudi izkušnjo igranja iger na višjo raven. S 5G povezljivostjo boste lahko uživali v igri, funkcija Game Booster, ki vključuje zmogljivosti umetne inteligence, pa optimizira delovanje in porabo energije.

Svojo mobilno izkušnjo lahko enostavno razširite na namizno izkušnjo s Samsung DeX postajo in Your Phone aplikacijo družbe Microsoft, kar je prvič na voljo pri Galaxy A seriji. Samsung DeX postaja omogoča, da svojo izkušnjo Galaxy A90 5G razširite na računalniški zaslon ali televizor, Your Phone aplikacija pa nudi zrcaljenje vsebin na namizje in preverjanje obvestil, pošiljanje in prejemanje sporočil ter brskanje po najnovejših fotografijah.

Galaxy A90 5G bo na voljo v dveh barvah – v črni in beli.

 

Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics Co. Ltd

Več novosti o Samsung produktih lahko zasledite tukaj.

 

Sorodni članki

Back to top button