Življenjski slog

Kaj mora v torbici imeti vsaka ženska?

Poletje je pred nami, zato je potrebno začeti razmišljati o svojem poletnem stilu oblačenja. Ni pomembno, ali prisegaš na minimalni ali poslovni slog, torbica zagotovo predstavlja osrednji del celotnega videza.

Torbica pa ni zgolj modni dodatek, ampak se v njej skrivajo številni pripomočki, ki nam olajšajo vsakdan. Zate smo pripravili seznam stvari, ki jih moraš imeti v torbici, da boš pripravljena na vsako dogodivščino.

Najljubšo dišavo

v torbici imeti, torbica, ženske, moda, modni nasvet, Poletje, Steklenica, Rdečilo, ženska,

Pravijo, da parfum predstavlja stil ženske. Hladne zimske dni smo pustili za seboj, zato je čas, da svoj zimski parfum zamenjaš z lažjim, bolj svežim vonjem. Da boš cel dan dišala popolno, je parfum zagotovo ena izmed stvari, ki jih moraš imeti v svoji torbici.

Najljubši odtenek šminke

Klasična in brezčasno rdeča ali nežna in diskretna roza? Ne glede na tvoj izbor, šminka mora biti vedno v tvoji torbici. Ne glede na to, ali je hladno zimsko jutro ali poletni večer, bo tvojemu stilu doda ravno pravo mero glamurja.

Rdečilo za lica

Rdečilo je še ena stvar, ki jo moraš imeti v svoji torbici. Je neizogiben del vsake rutine ličenja. Ta majhna škatlica lahko naredi čudeže in ne glede na to, kako si utrujena, vrne zdrav in sijoč lesk tvoji koži.

Nepogrešljiv pametni telefon

v torbici imeti, torbica, ženske, moda, modni nasvet, Poletje, Steklenica, Rdečilo, ženska,

Galaxy Z Flip prepogljivi telefon združuje izjemne tehnologije in edinstveno obliko, ki se bo odlično skladala s tvojim osebnim stilom. Popolno se prilega sodobnemu življenjskemu slogu in ima širok nabor zmogljivosti.

  • Sodoben in kompakten – prilega se vsakemu žepu ali torbici. Ko se telefon odpre, se zaslon podvoji. Z minimalnimi robovi in brez zareze predstavlja izjemno kinematografsko doživetje na 17-centimetrskem zaslonu (6,7“).
  • Ustvarjen, da traja. Ne glede na to, kolikokrat ga zložite in razprete. Skriti tečaj, ki ga je navdahnila oblika lotosovega cveta, je natančno zasnovan za prijetno gladko pregibanje. Vključuje pa tudi čistilno tehnologijo, ki odstranjuje prah ter vam zagotavlja brezhibno delovanje.
  • Samostoječi mobilni telefon, Tehnologija prepogibanja Galaxy Z Flip telefona omogoča prostoročne videoklice in zajemanje selfijev iz prej nemogočih položajev. Prepognite ga, obrnite in postavite. Ne glede na svojo postavitev omogoča enostavno zajemanje posnetkov.

Sončna očala, ki zaokrožijo popoln videz

Čeprav so v vročih poletnih mesecih nujen modni dodatek, je treba sončna očala nositi tudi skozi celo leto. Ultravijolični žarki ne škodujejo samo tvoji koži, temveč tudi očem. Poleg tega, da pomagajo ohranjati naše zdravje, čudovito zaokrožijo vsak outfit.

Steklenica osvežujoče vode

Pogosto beremo o škodljivih učinkih prekomerne izpostavljenosti UV-žarkom, ki so največji krivec za prehitro staranje kože, zato nikakor ne smemo pozabiti na hidracijo. Voda pomembno vpliva na naše zdravje in lepoto kože. Ne pozabi, vedno pred odhodom od doma v svojo torbico dodaj še steklenico vode, tako hidracija ne bo več težava, tvoja koža bo pa naravnost sijala.

 

 IH / Grayling Slovenija
 Grayling Slovenija

Sorodni članki

Back to top button