KulskoŽivljenjski slog

Kako praznovati obletnice?

Kaj bo dalo piko na i pri praznovanju obletnic in prelomnic v življenju?

Nekateri imajo radi prestiž v vseh obdobjih svojega življenja, drugi cenijo tiste redke trenutke, ko si lahko dajo duška. Praznovanje obletnice s partnerjem in korak k bolj resnim potezam v razmerju pa pravzaprav ne rabita biti bogata.

Resno razmerje s sabo prinese veliko obveznosti, na katere kot samski niti ne pomislimo. Tako, priznamo ali ne, so obletnice v življenju pomembne, saj označujejo določene prelomnice, ki so se zgodile. So stvari, ki naše razmerje bogatijo, krepijo in povezujejo skupke v celoto. Spodaj smo zajeli ideje, od veliko poteznih do preprostih, ki bodo zvabili nasmehe na obraz našega partnerja.

 

1. Skuhaj večerjo

Kaj pa je to kaj takega! Ljudje, ki ne kuhamo in postanemo živčni le ob misli na kuho, lahko rečemo, da je izredna redkost, ko se spravimo pred štedilnik in to predvsem in zgolj z namenom, da bomo presenetili človeka, ki ga imamo radi. Ljudje smo izredno naklonjeni misli, da se nekdo za nas potrudi.

 

2. Obiščita drago restavracijo

Razvajaj se v restavraciji.

Glede na to, da smo študentje, nasvet: včasih lahko spustimo kakšno totalno prepito noč in si privoščimo, da odpeljemo nam drago osebo za posebno priložnost nekam, kjer se bomo počutili, kot da je svet popoln. V mislih imamo predvsem popolnost okusov in Teden restavracij je odlična rešitev.

 

3. Nenapovedan izlet

Življenje je kratko zato poskrbi, da bodo trenutki nepozabni.

Glede na to, da je življenje postalo čista naglica in vsi po vrsti zgolj hitimo od enega opravka do drugega, se nenapovedan izlet sliši kot balzam za ušesa in resnično dvomimo, da bi se mu kdo drznil reči ne.

 

4. Obisk galerije

Morda niste strastni ljubitelj umetnosti, morda vas ta sploh ne zanima. Včasih pa ljudje s takšnimi prebliski, kot je obisk galerije, ogled razstave in podobnega, najdemo kakšno novo strast ali pa se zgolj naredimo nekaj novega. Vsekakor pa je občudovanje umetnosti odlična priložnost za skupaj preživeti čas.

 

Zadnje, kar lahko naredite je, da preprosto odprete najboljšo steklenico vina ali pa kakšno posebno pivo. Usedete se s človekom, ki ga imate radi in si preprosto vzamete čas, da ga poslušate. V času, kjer se zgolj hiti in opravlja stvari polovičarsko, že ogromno pomeni, da imamo osebo, s katero se lahko ob treh zjutraj pogovarjamo o vesolju in življenju samemu. O ciljih, ki se drugim zdijo brez pomenski in idealih, za katere se včasih zdi, da nas bodo pokopali.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDostop.si / NRA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button