Zabava

Pet čisto svežih božičnih filmov za zasnežene decembrske dni

Prazniki so čas, ko se lahko končno malo izklopiš in pogledaš kak sproščujoč film, pri katerem ni treba veliko razmišljati. Zate imamo seznam petih novih božičnih filmov, ki ti bodo krajšali dolge decembrske dni.

Zima je tu, plašči so že na ramenih, kuhanček pa že skuhan. Uradno je čas za praznične načrte, ki vključujejo tudi ogled novih božičnih filmov, ki bodo, ali pa so že, premiero doživeli letos. Mreže in ponudniki, kot so Netflix, Hulu, HBO Max, Disney+, Lifetime in Hallmark Channel, so objavili svoje božične filme, ki obsegajo tako praznične romantične komedije in duhovite glasbene filme kot vrnitev priljubljenih franšiz in idolov iz otroštva.

Falling for Christmas

Lindsay Lohan igra razvajeno hotelsko dedinjo, ki se ponesreči takoj po zaroki s svojim fantom vplivnežem. Zaradi popolne amnezije jo reši očarljivi oče samohranilec in lastnik penziona (igra ga Chord Overstreet, ki ga marsikdo pozna iz serije Glee), ki ji dovoli, da v dneh pred božičem ostane pri njem in njegovi prezgodaj odrasli hčerki.

Platforma: Netflix.

A Christmas Story Christmas

Ralphie (Peter Billingsley), nekoč razposajeni enajstletnik, je zdaj 51-letni ambiciozni pisatelj in oče v tem nadaljevanju božične klasike. V novem delu, ki se dogaja leta 1973, skuša Ralph svoji ženi (Erinn Hayes) in otrokoma (River Drosche in Julianna Layne) pričarati staromodni božič, kot ga je njemu pričaral njegov oče.

Platforma: HBO Max.

Christmas With You

Freddie Prinze Jr. igra glavno vlogo v še enem filmu o “dekletu, ki se preseli iz mesta v predmestje”. Film govori o pop zvezdnici Angelini (Aimee Garcia), ki se odloči uresničiti željo oboževalca in ga obiskati za božič. Ko jo zimska nevihta zasuje, ji bivanje pri mladi oboževalki Christini (Deja Monique Cruz) in Christininem vročem očetu Michaelu (Prinze Jr.) pomaga ponovno odkriti praznični duh.

Platforma: Netflix.

The Noel Diary

Med letošnjimi favoriti je bolj sentimentalen film po knjižni uspešnici Richarda Paula Evana, v katerem Justin Hartley iz serije This Is Us igra Jacoba, avtorja, ki ga ni bilo doma, odkar ga je mati pri 16 letih vrgla iz hiše. Ko ga pokliče odvetnik in mu sporoči materino smrt, se Jacob vrne domov, da bi uredil njeno zapuščino in se poskušal sprijazniti s svojo preteklostjo. Na poti sreča skrivnostno žensko po imenu Rachel (Barrett Doss), ki išče svojo biološko mater.

Platforma: Netflix.

A Christmas Mystery

Ta prikupna pustolovščina se dogaja v mestu Pleasant Falls v zvezni državi Oregon, ki doživlja stoletje blaginje in miru, odkar so v mestu odkrili trak Božičkovih čarobnih zvončkov. Zdaj, le nekaj dni pred božičem, so zvonci izginili. Ko je oče njene najboljše prijateljice obtožen kraje, mora amaterska detektivka (Violet McGraw) s prijatelji najti zvončke in mestu povrniti božično čarobnost.

Platforma: HBO Max.

DOSTOP.si / MB
Unsplash
ikona snemalec YouTube

Sorodni članki

Back to top button