Potovanje

Prepotuj svet in razširi svoja obzorja z zanimivimi potovanji

Potovanja nas bogatijo in širijo naša obzorja. Si kdaj sanjaril in se s prstom pomikal po zemljevidu po svetovnih prestolnicah, ki jih želiš obiskati? Si želiš pobegniti v tropske kraje, začutiti utrip mesta ali se zliti z edinstveno kulturo? Ljudje že stoletja potujemo, saj hrepenimo po novem, razburljivem in neraziskanem.

Ali je na tvojem seznamu želja morebiti tudi New York, Mavricij, Ciudad de México ali Pariz? Do 21. januarja lahko izbiraš med različnimi destinacijami, kamor te po posebnih promocijskih cenah pelje letalska družba Air France. Tja lahko potuješ od januarja do decembra, odvisno od izbrane destinacije.

Si želiš obiskati New York, Mavricij, Ciudad de Mexico ali Pariz? Morda Toronto ali Washington?

Starodavne piramide, romantične ulice, rajske plaže

Prepotuj svet, New York, Mavricij, Ciudad de México, Pariz, let, polet, letalo, France, Potovanja, piramide
Odkrijte, kaj se skriva za nasmeškom Mona Lize v pariškem muzeju Louvre.

Vsako mesto je edinstveno. Ciudad de México predstavlja zlitje modernega urbanega okolja in bogate starodavne zgodovine. Pred teboj je priložnost, da uživaš v odlični kuhinji, obiščeš številne muzeje in parke ter si ogledaš izjemne znamenitosti živahnega mesta. Sprehod med mogočnimi piramidami azteške civilizacije te zagotovo ne bo pustil ravnodušnih.

Če pa te zanima, zakaj se Pariz v resnici imenuje mesto luči in ne mesto ljubezni, odpotuj v priljubljeno evropsko prestolnico in si oglej nebeške Elizejske poljane. Razvozlaj skrivnostni nasmeh Da Vincijeve Mone Lize in uživajte v razgledu z Eifflovega stolpa.

Izkoristi ugodno ponudbo letalske družbe Air France in začuti vrvež New Yorka, uresniči sanje o Los Angelesu, spoznaj predsedniško mesto Washington, obišči Toronto, največje mesto Kanade, ali pa se sprosti na rajskem otoku Mavricij. Ves svet ti leži na dlani.

 

 

 PK / IPPR
 Air France

 

Sorodni članki

Back to top button