Zabava

Pričakuje te Red Bull Dance Your Style Challenge

Ljubitelj plesa, sedaj imaš priložnost, da na TikToku predstaviš svoje gibe in se uvrstiš na svetovni finale. Preberi si, kaj pravzaprav je Red Bull Dance Your Style Challenge.

Globalno plesno tekmovanje Red Bull Dance Your Style je nazaj. Kdo lahko sodeluje in kdo lahko glasuje? Vsak ljubitelj in ljubiteljica plesa. Po neverjetni prireditvi v Parizu se Red Bull Dance Your Style Challenge seli v digitalni svet – to je prvo plesno street tekmovanje, ki se bo v celoti odvilo na TikToku. To pomeni, da se dogodka lahko udeleži večje število plesalcev, prav tako pa na njih čaka večje število gledalcev. Prijave se odprejo danes, 5. novembra 2020!

Dve fazi, ena krona!

Avdicija je prva faza, potem sledi glavni dogodek: globalno tekmovanje, na katerem se bo med seboj pomeril svetovni talent odkrit v prvi fazi in vnaprej izbrani wildcard plesalci.

Domač si v uličnih stilih!

Red Bull Dance Your Style Challenge je prijatelj uličnih stilov: plesi, ki imajo svoje korenine v streetu, torej hip-hop, house, popping, waacking … ni važno za kateri stil se odločiš, vsak nudi ogromno manevrskega prostora za originalnost.

Pokaži, kaj znaš!

Dance Your Style Challenge, ples, tekmovanje, tiktok, Red Bull, Glasba, Zmagovalec,

Naloži video na TikTok in se prijavi na avdicijo. Pokaži svoje sposobnosti in se dokaži sodnikom, ki so Majib Kessab (hip-hop), Ibuki Imata (wacking) ter So You Think You Can Dance zmagovalec Leon »Kida the Great« Burns. Njihova naloga je, da izmed vseh sodelujočih na avdiciji izberejo 8 tekmovalcev, ki bodo na globalnem tekmovanju dobili priložnost, da se povzpnejo med zvezde.

Glasba je pomembna!

Ena izmed prepoznavnih Red Bull Dance Your Style lastnosti je široka izbira glasbene podlage – od globalnih hitov do klasik. A letos smo deležni novega koncepta, vsak plesalec mora uporabiti 30 sekundno Get Loose Now (Black Eyed Peas) glasbeno podlago. Cilj je, da v sebi najdeš kreativnost in jo tudi uspešno prikažeš.

Poveži se z gledalci!

Vsak battle, ki se bo odvil v fazi globalnega tekmovanja, bo objavljen na @RedBullDance TikTok kanalu. Tam bodo gledalci imeli možnost, da glasujejo za svojega favorita. Nastop, ki bo v vsakem battleu prejel največ glasov, bo napredoval v naslednji krog, vse dokler ne bo okronan zmagovalec. Karizmatičnost je ključna: kot plesalec imaš lahko veliko potenciala, a če se ne boš povezal z gledalci, imaš slabše možnosti za zmago.

Zmagovalec si zagotovi mesto za 2021!

Najuspešnejši plesalec na 2020 izzivu bo dobil vstopnico za Red Bull Dance Your Style 2021 finale.

Prijave se začnejo 5. novembra!

Svoj video lahko naložiš med 5. in 15. novembrom 2020. Sledilo bo globalno tekmovanje, kjer lahko glasujejo vsi. Druga faza se bo odvijala med 30. novembrom in 13. decembrom na @RedBullDance TikToku!

Več informacij najdeš na www.redbulldanceyourstyle.com, svoj glas pa boš lahko oddal na @RedBullDance TikToku.

 

Trish MEDALEN / Red Bull
Little Shao/Red Bull Content Pool

Sorodni članki

Back to top button