Zabava

Slovenski TikTok profili, ki so vredni tvojega ogleda

TikTok je dom mnogih ustvarjalcev, ki na svojih profilih objavljajo raznovrstne vsebine. Od poučnih do komičnih vsebin – na TikToku se najde praktično karkoli. Preveri nekaj slovenskih TikTok ustvarjalcev, ki so vredni tvojega ogleda.

Humor na slovenski način

Raznovrstne humoristične vsebine iz slovenskega okolja objavlja profil Slovenske smešne scene (@slo_smesne_scene). Tam najdeš vse od slovenskih ponazoritev svetovnih dogodkov, osrednjega slovenskega dogajanja in do opominov na vsebine, ki smo jih gledali pred leti.

https://www.tiktok.com/@slo_smesne_scene/video/7075996375133015297

Podobno zabavne slovenske vsebine objavlja Doktor Fig (@doktorfig), ki nas opominja na legendarne slovenske izjave današnjih dni in preteklih let.

Poučne vsebine in iskreno o seksu

Na TikTok profilu portala Vedivedi.si (@vedivedi.si) lahko najdeš različne poučne objave – med drugim zabavne kvize, naključna dejstva in zabavne uganke. Če te zanimajo praktični nasveti o spolnosti in osebni rasti, pa je zate prava izbira Pleasure mermaid (@pleasuremermaid), ki odkrito spregovori o temah, ki prepogosto veljajo za tabu.

@pleasuremermaid

#pleasuremermaid #spolnavzgoja #tiktokslovenija #tiktokslovenia #slovenia

♬ Said Sum – Remix – Moneybagg Yo, City Girls, DaBaby

Če rad slediš slovenskemu športu, preveri profil tojeslovenija (@tojeslovenija) in se spomni mnogih slovenskih športnih uspehov.

Nauči se kuhati na TikToku

Na TikToku najdemo tudi mnogo kulinaričnih vsebin z uporabnimi nasveti in praktičnimi idejami za kuhanje in peko. Preveri profile tekmovalke Masterchefa 2020, Jerneje T. Dimnik (@thecukerpekarca), Svoje srečke (@svoja_srecka) z zdravimi in vizualno prijetnimi recepti ter Vixa (@el_vixaa), ki recepte, predvsem odlične zajtrke, začini s hudomušnimi vsebinami.

@el_vixaa

Reply to @dreamvix.video res sem ostal brez njih tko da sm se mogu znajt?? #fyp #slovenskitiktok #slovenskitiktokerji #zajtrk #zajtrkprvakov #zajtrkideja

♬ original sound – Vixa

In še šopek zabavnih ustvarjalcev

Na TikToku resnično najdeš pravo malo morje zanimivih ustvarjalcev. Nekateri izmed teh so še:

  • pushimi (@pushimislo), ki posebej rad prebira zabavna sporočila in zapise iz spletnih forumov,
  • LILJANX (@liljanx), ki zabavne vsebine popestri s spomini na otroštvo slovenskih otrok in informativnimi podatki,
  • Miryam (@_miryam_miryam_), ki zabavne vsebine in prizore iz vsakodnevnega življenja prav tako popestri z uporabnimi vložki in
  • Loradexplora (@loradexplora), ki svoje sledilce med drugim zabava z anekdotami iz njenega dela v gostinstvu.

Sara VOCOVNIK
Unsplash
ikona snemalec TikTok

Sara Vocovnik

Novinarka

Sorodni članki

Back to top button