Tehnologija

Smash Bros. Ultimate odslej na Switchu

Smash Bros. Ultimate lahko postane najbolj popularna Switch igra.

Čakanja je konec, na Switch je prišla igra Smash Bros. Ultimate. Predstavljamo razloge, zakaj igra lahko postane najboljša v svoji seriji.

Če si eden izmed Switch navdušencev, zagotovo že veš, da je od 7. decembra na voljo igra Super Smash Bros. Ultimate. Razvoj igre je v svoje roke ponovno prevzel Masahiro Sakurai in vsi Nintendovi navdušenci vedo, kaj to pomeni. Na trg je prišla nova pretepaška igrica, ki bo prevzela štafeto v svoji seriji.

Switch navdušenci so prejeli predčasno božično darilo.

Nova igra je s seboj prinesla številne mode in to je razlog, zakaj jo moraš preizkusiti. Mod World of Light igralce popelje v poglobljen Single Player način. Omeniti moramo tudi Smashdown, ki z vsako igro zoži izbor razpoložljivih pretepačev. V nekem drugem modu lahko pobiramo Spirite, na izbiro pa imamo tudi Echo fighterje. Edino kar lahko pripomnimo na to je, Smash Bros. Ultimate je zakon!

 

Izbire je dovolj

Kljub temu, da se WaLuigi ni znašel v videoigri, igra vsebuje ogromno pretepačev. Na razpolago je kar 70 likov, med drugim tudi Piranha Plant DLC pretepač. Z vsakim pretepačem pa seveda pride unikaten stil igranja.

Številni liki so posvečeni »charge« in »fireball« gibom, a to ni dovolj za zmago v vsakem spopadu. V igri se nahaja 70 likov in samo pomislimo lahko, koliko različnih spopadov nas čaka.

Kaj še čakaš? Hitro igrat!

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGRed Bull (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button