Novice

V Europarku je vrata odprl prenovljeni Interspar

V nakupovalnem središču Europark je včeraj svoja vrata odprl prenovljeni Interspar, ki obiskovalcem ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo. Novosti so storitev SPAR Online – možnost drive-in prevzema spletnih nakupov v Europarkovi garažni hiši (druga etaža rumene barve), nov smoothie bar in razširjena ponudba izdelkov lokalnih pridelovalcev.

Pri prenovi so velik poudarek namenili trajnosti, zato je v trgovini na voljo aparat za vračilo embalaže, rinfuzni oddelek, vsi hladilniki in zamrzovalne skrinje so zaprtega tipa, prostori pa so v celoti osvetljeni z varčno LED razsvetljavo. Za obiskovalce so pripravili program ob otvoritve prenovljene trgovine Interspar z degustacijami, otroškimi delavnicami in koncertom Modrijanov ter raperja Leopolda I.

 Pester otvoritveni program vse do petka

Ob odprtju prenovljene trgovine Interspar so v Europarku pripravili zanimivo dogajanje. Včeraj je za dobro vzdušje skrbel DJ, za najmlajše so med 15. in 18. uro pripravili otroške delavnice, na voljo so bile tudi brezplačne degustacije in sladka presenečenja. Danes, 26. oktobra., popoldne, od 15. do 18. ure, se bodo otroci prav tako lahko zabavali na delavnicah. Vrhunec dogajanja pa bo koncert Modrijanov in raperja Leopolda I., v petek, 27. oktobra, od 17. ure dalje.

V mariborskem Europarku obiskovalce čaka pestra jesen, polna zanimivih dogodkov. V tem času se že pripravljajo na tradicionalno Europarkovo Martinovanje, ko bodo skupaj s Štajerskimi Pubeci, vinarji in vinogradniki proslavili novo vinsko letino. Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

NM / IPPR
Spar

Sorodni članki

Back to top button