Šport

Zdrava Zabava vabi na turnirje košarke 3×3 in mnoge različne tečaje

Zdrava Zabava tudi v tem semestru organizira različne športne aktivnosti za študente. Z brezplačnim članstvom se lahko določenih aktivnosti udeležiš ceneje, mnoge pa so za študente tudi brezplačne. Preveri, kaj ponujajo to pomlad.

Turnirji Zdrave Zabave v košarki 3×3

V zimsko-spomladanskih mesecih se bodo odvili 4 turnirji Zdrave Zabave. Prijave za drugi turnir, ki bo 28.2.2022 so že odprte na tej povezavi.  Turnir bo potekal od 18:00 naprej v Športni dvorani Vrbanska. Več informacij najdeš tukaj.

Tečaj samoobrambe (za ženske in moške)

Na tečaju samoobrambe se pridobi osnovno teoretično in praktično znanje o preprosti samoobrambi in obrambi napadalca z nožem. Tečaj je namenjen moškim in ženskam, potekal pa bo pod vodstvom trenerjev Wingchun Kung Fu-ja.

Razpisanih je 10 terminov po 90 min. Odvijal se bo v Športni dvorani Vrbanska od 1.3.2022 naprej. Cena na osebo je je 35€. Prijaviš se lahko tukaj, več informacij pa najdeš na tej povezavi.

Tečaji potapljanja na vdih, potapljanja in podvodnega lova

V sodelovanju s Športnim društvom H2O team in Potapljaškim društvom Nitro diving Zdrava Zabava organizira tudi podvodne tečaje. Naučiš se lahko potapljanja na vdih, potapljanja z opremo in podvodnega lova. Tečaje bodo vodili strokovnjaki, tečaja potapljanja pa poleg teoretičnega dela obsegata še praktični del, ki se izvaja na morju.

Tečaji se začnejo v marcu, potekali pa bodo čez pomlad in se zaključili zgodaj poleti na morju. Več informacij lahko dobiš na spletni strani Zdrave Zabave.

Tečaj začetnega in nadaljevalnega plavanja

Če se želiš naučiti plavati ali pa morda nadgraditi svoje plavalno znanje, je ta tečaj kot nalašč. Program obsega 6 plavalnih ur. Skupine so majhne (2 osebi), zato je napredovanje hitrejše in zabavnejše.

Začetni tečaj zajema prilagajanje na vodo, dihanje, lebdenje, osnove tehnik plavanja, prsno, kravl … V tečaj bodo vključeni vadbeni pripomočki za lažje učenje. Nadaljevalni – izpopoljevalni plavalni tečaj pa temelji na izpopolnitvi osnovnih tehnik plavanja in izboljšanju nadaljevalnih plavalnih tehnik. Vodja tečaja se bo prilagodil znanjem tečajnikov.

Tečaj bo potekal na bazenu Pristan, predvidoma od 7. marca naprej. Ceno in preostale informacije pa najdeš na tej povezavi.

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button