TehnologijaŽivljenjski slog

5 Netflixovih filmov za sproščen večer

Kaj ponuja slovenski Netflix na večer, ko bi raje ostal doma, kot pa se družil s kolegi?

Romantični, nostalgični, zabavni – s temi filmi boš pozabil na to, da večer preživljaš sam. Tudi, če je tako po tvoji izbiri.

So te prijatelji pustili na cedilu ali pa si po napornem dnevu želiš le še umirjenega večera v lastni postelji? Netflix & Chill (v pravem pomenu besede) je včasih preprosto bolj potreben kot tisti drugi ‘Netflix & Chill’. Da pa te neskončno podrsavanje skozi nepregledne zmešnjave filmov, znane tudi kot Netlixove kategorije, ali brskanje po seznamih, kjer polovice filmov ni na voljo na slovenski različici platforme, ne bi odvrnilo od zaslužene sprostitve, je tu nekaj lahkotnih predlogov, ki te ne bodo razočarali:

 

1. TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE

Netflixova nedavna uspešnica je lahkotna romantična komedija o srednješolki Lari Jean, ki po vsaki otroški zaljubljenosti napiše pismo svojemu izbrancu, a teh nikoli ne odpošlje. Precej nedolžno, dokler v srednji šoli njena mlajša sestra brez njene vednosti ne odpošlje vseh njenih ljubezenskih izpovedi in s tem povzroči pravo zmešnjavo v Larinem življenju.

 

2. SEX AND THE CITY: THE MOVIE

Če si zaželiš »družbe«, so dekleta iz Seksa v mestu prava izbira. S Carrie, Samantho, Charlotte in Mirando ti med njihovimi številnimi metropolitanskimi ljubezenskimi prigodami gotovo ne bo dolgčas.

Po napornem tednu se prileže len večer v topli postelji.

 

3. SET IT UP

Še ena Netflixova romantična uspešnica, ki ti bo še posebej dobro dela, če si imel naporen dan v službi oziroma na faksu. Opazovanje dveh asistentov, ki svojima šefoma igrata ženitne posrednike, ti bo morda dalo še kakšno idejo, kako pomagati prijateljem, ki nimajo sreče v ljubezni.

 

4. THE PARENT TRAP

Nostalgična klasika o dveh nasprotjih, ki po naključnem srečanju na poletnem taboru skujeta načrt o zamenjavi, te bo nedvomno vrnila v čas tvojega otroštva, ko te ljubezen, študij ali delo še niso bremenili.

Za zabaven petek ne potrebuješ družbe, dovolj je že Netflix.

 

5. HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS

Za konec pa še film, ki ima vse, kar bi si lahko od večera, ki ga preživljaš sam, žele. Kate Hudson kot pisateljica, ki si za članek zada znebiti se fanta v le desetih dneh in Matthew McConaughey kot oglaševalski guru, ki s prijatelji stavi, da lahko le v desetih dneh pripravi dekle, da se vanj zaljubi. Zabaven in nedvomno romantičen večer.

 

S temi filmi se ti bodo večeri v družbi samega sebe tako prikupili, da jih boš začel prirejati vedno več.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDOSTOP.si / KA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button