Novice

Danes je v Mariboru začela delovati nova radijska postaja Toti radio

V Mariboru je danes na frekvenci 106,8 MHz začela oddajati nova radijska postaja, imenovana Toti radio. V ekipi so večinoma nekdanji sodelavci Radia City, ki je lani dobil novega lastnika.

Direktor Totega radia Matjaž Šalamun, vodja produkcije Tine Križanič in eden od moderatorjev Dejan Vedlin so vrsto let ustvarjali humoristično oddajo na Radiu City, imenovano Reporter Milan. Na novi radijski postaji Toti radio bodo po napovedih ustvarjali Toti reporter Milan, zagotavljali naj bi tudi prenose tekem Nogometnega kluba (NK) Maribor.

Med sodelavci, ki so prej delali na Radiu City, so še glasbeni urednik Sandi Križanič, novinarka Tanja Peinkiher in moderatorji Marko Fras, Tomaž Medvar, Saša Pančur in Ana Lakota. Radiu se je pridružil tudi nekdanji radijec Andrej Mernik. Z oddajanjem so začeli točno ob 8:00, obljubljajo pa zanimiv program, ki ne bo potekal samo na radijskih valovih, ampak tudi pred njihovimi prostori na Glavnem trgu.

Na Radiu City, ki je lokalno dosegljiv na frekvencah 100,6, 100,8 in 99,5 MHz, pa od znanih glasov tega radia ostajata odgovorni urednik Bor Greiner ter moderatorka Natalija Veronik.

Toti radio ima sedež v prostorih na mariborskem Glavnem trgu, ki so po poročanju časnika Večer last družbenikov medijske mreže Infonet. Radio City pa deluje iz studia pri Trgu generala Maistra, kamor se je preselil, potem ko ga je oče tega radia Mišo Hölbl marca lani prodal madžarskima podjetjema Media Moment in RadioFactory.

STA
Facebook Toti radio

Sorodni članki

Back to top button