Glasba

Eva Pavli – Let’s Go Together uradna himna EP v odbojki

Uradno himno letošnjega članskega moškega evropskega prvenstva v odbojki, ki ga bo Slovenija gostila skupaj z Belgijo, Francijo in Nizozemsko, je napisala Slovenka Eva Pavli, so sporočili iz tabora slovenske glasbenice.

Eva Pavli avtorica in izvajalka je himno odbojkarskega turnirja najboljših ekip stare celine poimenovala Let’s Go Together (Pojdimo skupaj). K sodelovanju je povabila tudi glasbenike iz ostalih treh držav gostiteljic letošnjega prvenstva.

Moči sta združila Eva Pavli ter Žan Serčič.

Skladbo je slovenska glasbenica napisala prav za evropsko prvenstvo v odbojki, glavna vokalistka je pri tem združila moči s producentom Žanom Serčičem. Iz Francije prihaja pevec Jeremy Lior, iz Belgije pa raperka Miss Angel.

“Sodelovanje med igralci na odbojkarskem igrišču nam je lahko v navdih. Ne glede na rezultat, se igralci vedno objamejo na sredini igrišča. Tako bi lahko ravnali vsi, ko nekomu uspe ali dobi novo idejo, bi se morali z njim veseliti, kadar nekomu spodleti, pa bi ga morali podpreti in mu pomagati. Vsi za enega in eden za vse,” je sporočilo letošnje odbojkarske himne pojasnila Eva Pavli.

Uradno himno EP v odbojki so posneli v ljubljanskem studiu. Snemanju skladbe pa je sledilo snemanje videospota na ljubljanskih ulicah, v starem skate parku in v telovadnici, kjer se jim je pridružilo 24 plesalcev, ki so s 24 zastavami predstavili vse sodelujoče države.

Video še vključuje tudi nekaj najboljših trenutkov iz preteklih evropskih odbojkarskih prvenstev.

 

 STA
 arhiv DOSTOP.si
ikona snemalec CEV – European Volleyball

Sorodni članki

Back to top button