Glasba

Overjam International Reggae Festival ponovno v Tolminu

Tolminsko Sotočje bo čez 14 dni spet gostilo festival Overjam in se za tri dni ovilo v reggae ritme. Letos bodo nastopili Alborosie & Shengen Clan, Ward 21, Junior Kelly, Cali P, Queen Ifrica, Zion Train, Israel Vibration in mnogi drugi.

Medtem ko je festivalska sezona že v polnem teku, ljubitelji reggae glasbe zrejo v prihodnost. Ob tem pa odštevajo dneve, ko bodo tolminsko Sotočje preplavili ritmi reggae glasbe. Overjam International Reggae Festival bo letos ponovno potekal na tej idilični festivalski lokaciji ob rekah Soča in Tolminka. Letos med četrtkom, 15. avgustom, in nedeljo, 18. avgustom.

Letos bodo Overjam obiskala znana imena reggae glasbe, kot so Alborosie & Shengen Clan, Ward 21 in Junior Kelly.

Letošnjo osmo edicijo našega daleč največjega reggae festivala bodo zaznamovali reggae glasbeniki iz vsega sveta – več kot 40 se jih bo v treh dneh zvrstilo na dveh odrih. K nam prihajajo Alborosie & Shengen Clan, Ward 21, Junior Kelly, Cali P, Queen Ifrica, Zion Train, Israel Vibration, Raggalution in mnogi drugi, ki bodo nastopili na glavnem, Maver odru.

Na Overjam prihajajo tudi mnogi soundsystemi in selektorji, ki bodo imeli od jutra do naslednjega jutra svoj oder. Beach Yard.

Tudi letos bo na voljo pestro ob-festivalsko dogajanje z mnogimi delavnicami (Afriška glasba, hula hop delavnica, izdelovanje lovilcev sanj …). Na razpolago bodo tudi meditacija s tibetanskimi zvonci, animacijsko-ustvarjalni program Overjam4Kidz ter izobraževalni program Overjam Univerze.

Tudi letos se nadaljuje tradicija ekološko naprednega in zavednega festivala z uporabo biorazgradljivih materialov, obsežno vegansko ponudbo prehrane in drugimi ekološkimi ukrepi.

Vstopnice za Overjam so na voljo preko spletne trgovine MH Shop in Eventim – tako dnevne kot festivalske. Na voljo je še nekaj Comfort Area upgrade vstopnic in ‘Kartent’ šotorov za najem.

V svoje domovanje sredi narave, na sotočje smaragdne Soče in Tolminke, na eno najlepših alpskih plaž pri nas Overjam vabi vse ljubitelje festivalskih počitnic in reggae glasbe. Ne zamudi največjega reggae festivala pri nas!

 

Overjam 2019
 overjamfestival.com

Sorodni članki

Back to top button