Življenjski slog

Poišči svojega najboljšega astrološkega prijatelja

Astrološko gledano so astrološki prijatelji tisti, ki si delijo isto modalnost in imajo iste prirojene elemente. Modalnost se nanaša na to, kdaj v sezoni ste se rodili. Prirojeni elementi pa so elementi vaših znakov, ki gredo skupaj tj. zrak in ogenj ter voda in zemlja.

Gre za intenziven kozmični govor o astroloških znamenjih, ki se resnično dobro razumeta in bi morala biti najboljša prijatelja. Ko se dodobra seznanite z enim od teh znakov, dobite nekoga, ki vas ‘vidi’. Hkrati pa vas tudi potisne, da postanete najboljši jaz. Dobite osebo, ki vam pošlje najbolj sočne trače in vam pove, da ste preveč vpleteni v nek prepir. Pridobite nekoga, ki vas posluša, ko govorite o svojih težavah v zvezi. Kdo bi to lahko bil?

Ne skrbite, opravili smo vsa prevajalska dela, tako da lahko nadaljujete z branjem in poiščete svojega astrološkega prijatelja.

Oven + tehtnica

Oba vodita s srcem in ne z glavo. Toda tehtnica vedno želi nekje (ob)viseti, medtem ko je oven bolj neodvisen. Skupaj si pomagata najti ravnovesje.

Bik + škorpijon

To sta dva najbolj trmasta znaka in vaši prepiri lahko trajajo tedne. Toda to je zato, ker se lahko dejansko uprete drug drugemu. To pa vam pomaga pri tem, da se naučite, da se je včasih treba odpovedati nadzoru.

Dvojčka + strelec

Drug drugega hranita z radovednostjo in gojita ljubezen do pretirane drame. Slednjo ustvarjata povsod kjer je to mogoče (skupna potovanja, zabave …).

Rak + kozorog

Rak je zelo čustven, kozorogi pa so znani po tem, da so hladni. In to je pravzaprav bistvo tega seznanjanja. Kozoroge se spodbuja, da ne bežijo pred svojimi čustvi, raki pa se učijo narediti korak nazaj in razumeti svoje.

Lev + vodnar

To sta dva najbolj kreativne znaka v zodiaku. Drug drugega navdihujeta, ko kuhata, pospravljata perilo, gledata Tinder, skratka vedno in povsod. Ko en potrebuje stik z realnim svetom, takrat ga drugi postavi na realna tla.

Devica + ribi

Kdo se medsebojno bolj podpira kot pa ta dva znaka? (Nihče.) Najbolje skrbita drug za drugega, a bodimo realni, da tudi drugi pari ne opravljajo slabega dela. Devica prinaša praktičnost, ribi pa čarobno razmišljanje.

 

 DOSTOP.si (vir)
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button